Haberler

Belalan Mahallesi'nde Temel Atma Töreni

Kavak İlçesine bağlı Belalan Mahallesi'nde Belalan Mahallesi Muhtarlığı ile İstanbul'da ve Kavak'ta kurulu Belalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerince köye hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Kavak İlçesine bağlı Belalan Mahallesi'nde Belalan Mahallesi Muhtarlığı ile İstanbul'da ve Kavak'ta kurulu Belalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerince köye hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Törene, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz, belediye meclis üyeleri, İlkadım Belediye Kurucusu Dr. Ahmet Okuyucu, eski İlkadım Belediye Başkanı Neceattin Demirtaş, eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, İstanbul'daki Belalan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Kayhan ve vatandaşlar katıldı.

Hizmet binasının temeli kurban kesilmesi ve duaların okunmasının ardından yapıldı. Temel atmanın ardından katılanlara cami bahçesinde yemek ikram edildi.

Mahalle camisi yanında 258 metrekare olarak temeli atılan ve 6 ay içinde bitirilmesi planlanan hizmet binasının, 3 katlı olacağı ve içinde muhtar odası, toplantı salonu, kütüphane ve yemekhane bölümlerinin yer alacağı belirtildi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul İlkadım Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title