Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcı Şenliler, "Vatan Bölünmeye Çalışılıyor"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, "Kürt Açılımı' Adı Altında Vatanın Bölünmeye Çalışıldığını Söyleyerek, "Teröristlere Af Çıkarmaya Çalışanlar, Milyonlarca Azeri Soydaşımızın -Dindaşımızın Toprağı İşgal Altındayken Ermenistan'a Prim Verenler, Türk Milletinin Oylarıyla İktidara Geldiklerini Unutmuş Görünüyorlar" Dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler, "Kürt açılımı' diyerek vatanı bölünmeye çalışıldığını söyleyerek, "Bölücübaşına, teröristlere, eli kanlı bebek katillerine af çıkarmaya çalışanlar, milyonlarca Azeri soydaşımızın-dindaşımızın toprağı işgal altındayken Ermenistan'a prim verenler, Ermeni'ye hayat verecek sınırları açmak isteyenler; müslüman Türk Milletinin oylarıyla iktidara geldiklerini unutmuş görünüyorlar" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler, yaptığı açıklamada, "Ermenilere ve onların arkasındaki 'Düveli Muazzamaya' şirin gözükmek için sınırı açıp Ermenilere ekmek verecek olan bu siyasi iktidar; bir adım sonrasında Fatih Sultan Mehmet Han'ın fethettiği İstanbul'u da Rumların-Yunanlıların "Bizans Açılımına' mı teslim edecektir?" diye sorarak şöyle dedi:

Milliyetçiliğe; vatanseverliğe düşman olanlar; yabancıları kendilerine dost edinenler Onların şerrinden emin olmak isteyenler bilmelidirler ki; onların dinine dönmeden onlar sizden razı olmazlar.

Bu yaşananlar; 100 yıl önce Haçlı aleminin, Batı'nın; Çanakkale'de; Dumlupınar'da yarım bıraktığı, bırakmak zorunda kaldığı hesabın devamıdır.

Bu açılımların nerelerden dayatıldığını bu millet çok iyi bilmektedir. Yüzyıllardır kendi içinde mezhep ve ırk savaşı yapan Avrupa'nın; Avrupa Birliği adı altında birleşerek 'Birleşik Avrupa Devleti'ni kurduğu şu günlerde; bu milleti Avrupa Birliği kapısında; sadakaya muhtaç dilenci gibi bekletenlerden bu millet tarih önünde hesap soracaktır."

-"MİLYONLARIN PARÇALANMASINA MÜSADE EDİLMEYECEK"-

Şenliler, Türkiye'nin "Kürt-Türk' diye bölmeye çalışanların, terör örgütünü besleyenlerin ve onları himaye edenlerin olduğunu iddia ederek, şunları ifade etti:

"Bu vatan coğrafyasında bin yıldır aynı kıbleye dönerek, aynı camide saf tutan vatan evlatlarının kendilerini nasıl ifade ettikleri, nasıl halay çektikleri, nasıl ağıt yaktıkları, hiçbir zaman bu ülke insanlarının derdi olmamıştır. Kürt açılımı diyerek; babası Kürt annesi Türkmen; eniştesi Çerkez veya Tatar, yengesi Laz veya Gürcü olan ve kendini bu milletin özgür bir vatandaşı olarak gören, hisseden, aynı kıbleye yönelen milyonları parçalamak, bölmek gibi bir ihanete asla müsaade edilmeyecektir.

'Kürt açılımı' diyerek vatanı bölmeye çalışanlar, bölücübaşına, teröristlere, eli kanlı bebek katillerine af çıkarmaya çalışanlar, milyonlarca Azeri soydaşımızın-dindaşımızın toprağı işgal altında iken Ermenistan'a prim verenler, Ermeni'ye hayat verecek sınırları açmak isteyenler; Batı Trakya'da, Balkanlarda Müslüman Türkler evlerine çivi çakamazlarken Azınlık hakları diye; Papaz okullarını açmaya çalışanlar Müslüman Türk Milletinin oylarıyla iktidara geldiklerini unutmuş görünüyorlar." (ANKA)

(ÖZK/BÜN)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title