Haberler

Baykal Destekçi Özay'dan, Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'u Aldatmasına "Reklam" İddiası

Ünlü Manken Tuğba Özay, Bir Yandan 22 Temmuz Seçimlerinin Ardından, Kamuoyu ve Partililer Tarafından Başarısızlık ile Suçlanan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Destek Verirken, Diğer Yandan da Bülent Ersoy ve Eşi Armağan Uzun'la Yaşananların "Reklam" Koktuğunu Söyledi.

Ünlü manken Tuğba Özay, bir yandan 22 Temmuz seçimlerinin ardından, kamuoyu ve partililer tarafından başarısızlık ile suçlanan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a destek verirken, diğer yandan da Bülent Ersoy ve eşi Armağan Uzun'la yaşananların "reklam" koktuğunu söyledi.

CHP'nin üyesi olan ünlü manken Tuba Özay, Deniz Baykal'a destek verdi. İzmir'e gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı başarılı bulduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"Açıkçası Türk siyasetinde dürüstlüğüne inandığım ender insanlardan birisi ve çok yıpratıldığını düşünüyorum. Kamuoyunda böyle bir yargı oluşturuldu. Deniz Baykal muhalefet yapamıyor deniliyor. Ben buna katılmıyorum. Deniz Baykal'ın bana göre hatta Cumhuriyet Halk Partisi'nin bana göre tek sıkıntısı kitlelerle halkla bütünleşememesidir. Ama onun dışında gerçekten dürüst ve işini bilen bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum. Ve şuanda Deniz Bey'in yerine gelecek bir alternatif olmadığını da biliyorum".

Özay son zamanlarda adı CHP Genel Başkanlığı ile anılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkındaki soruya ise Sarıgül'ün bulunduğu noktada da çok iyi çok başarılı olduğunu belirterek, "Şişli Belediye Başkanı olarak kalması bence çok daha mantıklı çünkü çok güzel çalışmalar yaptı. Belediyeyle ilgili çok güzel çalışmalar yaptı. Yaşam alanları oluşturdu. Ama bu demek değildir ki bir partinin lideri olabilir. Çünkü parti lideri olabilmek çok farklı bir durum ve konum. Şu anda Deniz beyin yerine

gelebilecek birini görmüyorum açıkcası. Deniz Bey'in acil olarak yeni bir kurmay kadrosu oluşturması lazım.Gençlere ağırlık vermesi ve aynı zamanda kitlelerle bütünleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Kadın kolları ve gençlik kollarının çok iyi bir şekilde çalışması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Birkaç gündür magazin gündemini meşgul eden, Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun tarafından aldatılması ile ilgili soruya ise Tuğba Özay Bülent Ersoy'u çok haklı bulduğunu belirterek, "Çok da sevdiğim birisi ama birazcıkta reklam var mı? diye düşünmüyor değilim. Dakika bir gol bir gibi bir durum var. O işte birazcık şaibe var gibi geliyor bana" ifadelerini kullandı.

(TC-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title