Haberler

Bayburt MHP Teşkilatı Sandık Görevlilerine İftar Verdi

Bayburt'ta, MHP köy ve mahalle sandık görevlileri iftar programında bir araya geldi.

Bayburt'ta, MHP köy ve mahalle sandık görevlileri iftar programında bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt Kalesi'ndeki bir restoranda verilen iftarda yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin milletvekilliğinde açık ara önde gittiğini savundu.

Seçime sayılı günler kaldığına işaret eden Kasap, şunları kaydetti:

"Biz Cumhur İttifakı'yla beraber bir yarıştayız. Bu seçimde bizim önceliğimiz cumhurbaşkanlığı ve MHP olarak bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Biz bunu seçim çalışmalarımız esnasında her zeminde zikrettik. Biz Cumhur İttifakı'na leke getirtmeyeceğiz, Yenikapı ruhunu bozmayacağız çünkü biz 'Önce ülkem ve milletim' demişiz. Bizim önceliğimiz milletvekilliği değil, bizim önceliğimiz ülkemiz, memleketimiz, vatanımız. Milletvekilliğinde de Bayburt halkı kimi isterse hangi kardeşimizi layık görürse demokratik sistem içerisinde onu getirir."

MHP Bayburt milletvekili adayı İdris Aydın ise 24 Haziran seçimlerinin, yalnızca Bayburt'un değil, ülkenin kaderini etkileyecek bir seçim olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkedeki fotoğrafa çok büyük baktıklarını ve buna göre bir yol haritası oluşturduklarını ifade eden Aydın, bu yol haritasındaki birinci önceliklerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk tur oylamada cumhurbaşkanı seçmek olduğunu belirtti.

Aydın, MHP'nin tarihten bugüne kadar bütün olumsuzlukların karşısında ciddi anlamda duruş sergilediğini dile getirerek, bundan dolayı onun gösterdiği adaya Bayburt halkının sahip çıkmasını istediğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title