Haberler

Batman Belediyesi'nden İlan ve Reklam Vergisi Uyarısı

Batman Belediyesi Başkan Vekili Adnan Pekgül, 2007 Yılı İlan ve Reklam Vergilerini Ödeme Döneminin Başladığını Bildirerek, Mükelleflerin Zamanında Ödeme Yapmalarını İstedi.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Adnan Pekgül, 2007 yılı ilan ve reklam vergilerini ödeme döneminin başladığını bildirerek, mükelleflerin zamanında ödeme yapmalarını istedi.

Belediye Başkan Vekili Pekgül, yaptığı açıklamada, yeni tarifeye göre ticari, sanayi ve serbest meslek sahiplerinin her türlü ilan ve reklamın metrekaresi için 23,00 YTL, motorlu araç ve taşıtların iç ve dışına konulan ilan ve reklamın metrekaresi için 14,00 YTL, cadde, sokak ve binalara asılan bez ve branda afişlerin haftalık metrekaresi için 5,00 YTL, ışıklı veya prodüksiyonlu her ilanın metrekaresi için yıllık metrekare bedeli 34.00 YTL, mahiyeti ne olursa olsun asılacak her afişin metrekaresi için 0,04 YKr, girişi biletli olmayan kapalı ve açık eğlence yerlerinin ise günlük 6,00 YTL ödemesi gerektiğini belirtti. Güzergahlarda bulunan totem için ise yıllık metrekaresi 90.00 YTL ödenmesi gerektiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Pekgül, "İlan ve reklam vergisi, mahalli gelirlerimizin en önemli bölümünü oluşturmaktadır. Mükelleflerden ödemelerini zamanında yapmalarını istiyoruz.

Ayrıca, reklam ve ilan levhası olup bildirimde bulunmayan vatandaşlarında bir an önce beyanda bulunmaları gerekmektedir. Beyanda bulunmayan ve vergisini zamanında ödemeyenler cezai müeyyidelere maruz kalacaklardır" dedi.

(MŞY-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title