Haberler

Başkan Tok'tan Eleştirilere Tepki

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatalarmut Mahallesi Konak Sokak'ta Kullanılan Taşlarla İlgili Eleştirilere Yanıt Verdi. Yola Döşenen ve Eski Olduğu Öne Sürülen Taşların Sağlam Olduğunu Belirten Başkan Tok, "Bazı Kişiler Vatandaşları Yanlış Yönlendiriyor. Biz Hem Hizmet Hem de Tasarruf Yapıyoruz" Dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatalarmut Mahallesi Konak Sokak'ta kullanılan taşlarla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Yola döşenen ve eski olduğu öne sürülen taşların sağlam olduğunu belirten Başkan Tok, "Bazı kişiler vatandaşları yanlış yönlendiriyor. Biz hem hizmet hem de tasarruf yapıyoruz" dedi.

Göreve geldikleri 4,5 yıl içersinde beldede yapılan yol çalışmalarında tasarrufa gidildiğini ve israfı önlemek için bir takım tedbirler alındığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Bugüne kadar hiçbir zaman yap-boz kaldırımcılığı yapmadık. İsrafın önüne geçmek için büyük çaba gösterdik. Vatandaşın gözünü boyayarak iş yapmadık. Vatandaşın olurunu almadan bugüne kadar hiçbir işe kalkışmadık" diye konuştu.

Esnafın 2,5 seneden bu yana Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin yapılandırılmasıyla ilgili büyük bir talebi olduğunu ifade eden Başkan Tok, "O zamanlar biz bu işe hemen kalkışmadık. Çünkü, o bölgenin altyapı çalışmaları bitmemişti. Esnafımızı ve mahalle sakinlerimizi bekleterek, SAMGAZ ve TEDAŞ'ın çalışmalarını bitirmesini bekledik. Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nin ışıklandırma ve yeni yol çalışmalarıyla ilgili tüm esnafımızla kahvaltıda bir araya geldik. Herkesin imzalı onayını aldık. Biz işimizi sağlam yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Çatalarmut Mahalle Muhtarı Şaban Bacık ise, 2004 yılından bugüne kadar yollarının yüzde 80'inin asfalt ve parke taşlarla kaplandığını belirterek, "Mahallemiz bugüne kadar görmediği hizmetleri aldı. Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan hizmet için ne istediysek aldık. Mahalleme kim hizmet getirirse alkışlarım" dedi.

(SAM-MAY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title