Haberler

Başkan Selvitopu, İmar Planlarıyla İlgili Vatandaşları Bilgilendirdi

Güncelleme:

Göreve geldiği günden bugüne Karabağlar'da açık, şeffaf, katılımcı yönetim modeliyle "Bireylere değil, topluma hizmet" anlayışını hayata geçiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek ilçenin sorunlarını belirleyip kısa sürede çözüm üretmeye devam ediyor.

Daha çağdaş, daha modern bir yapıyı Karabağlar'da hayata geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Selvitopu, vatandaşlardan da yoğun bir biçimde destek buluyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor. Haftanın önemli bir bölümünü vatandaşlarla buluşmaya ayıran Selvitopu, bu kapsamda Karabağlar Şehitler, Metin Oktay ve Maliyeciler mahallerini kapsayan imar planı revizyon çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Genç Sivaslılar Derneği Lokali'nde düzenlenen toplantıya Başkan Selvitopu dışında Dernek Başkanı Nuri Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri'nin yanı sıra Şehitler Mahalle Muhtarı Aday Bozyiğit ve Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN NOTLAR ALDI, TEK TEK YANITLADI

Vatandaşların sorunlarını not alan Selvitopu daha sonra bunları tek tek yanıtladı. Mahallelerde devam eden imar planı revizyon çalışması ve parselasyon planları ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Selvitopu, sadece imar planı yapıp bunu bir kenara bırakarak değil, gelişmeleri de halkla birlikte paylaşacaklarını, değerlendireceklerini söyledi.

Şehitler Mahallesi'nin yanı sıra diğer mahalleleri de oldukça önemsediklerini belirten Başkan Selvitopu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Buradaki her sorun bizim de sorunumuz. Bunları hep birlikte çözeceğiz. Amacımız Şehitler Mahallesi'ni de İzmir'in diğer mahallelerinde olduğu gibi modern, gelişmiş bir mahalle haline getirmek.Burası her şeyi hak eden bir mahalle. Son 1 yıldan bu yana hareketlilik var. Önemli olan doğru yönlendirmek. Bunu yaparsak herkes rahat eder."

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Selvitopu'nun katılımcı yönetim anlayışı ile sorunları yerinde çözme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyması vatandaşların da takdiriyle karşılandı. Tek tek söz alan vatandaşlar her konuda yanlarında olan Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhittin Selvitopu Metin Oktay Karabağlar Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title