Haberler

Başkan Kocadon İl Birincisi Karya Çiçeklerini Tebrik Etti

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü ile Ortakent Yahşi Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü ile Ortakent Yahşi Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Serkan Özcan, başkan yardımcısı Seyda Şevk, genel sekreter Çiğdem Özcan ile kulüp yönetim kurulu üyelerinden Adalet Ağan ve Özge Özen, OYDER Başkanı Ahmet Aras ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

300 lisanslı öğrencisi bulunan kulübün çalışmalarından bahseden Mehmet Serkan Özcan, kulübe ve öğrencilere sunduğu destekleri için Başkan Mehmet Kocadon'a teşekkür etti. Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 18 Mart'ta Bodrum'da düzenlediği Muğla il yarışması minikler kategorisi karma düzenlemeli dalda il birinciliğini alan Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin kupasını da yanlarında getiren kulüp yönetimi, mutluluklarını Başkan Kocadon ile paylaştı.

Kulübü ve öğrencileri kutlayan Başkan Kocadon, Bodrum'da 6-7 Mayıs tarihlerindeki Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun grup yarışmasına katılmaya hak kazanan Karya Çiçeklerinin minik öğrencilerine başarılar diledi. Geçtiğimiz yılın Türkiye şampiyonu da olan, bu yıl da mücadelelerini başarıyla sürdüren ekibe elinden gelen desteği sunmaya devam edeceğini söyledi.

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi; Denizli, Burdur, Antalya, Afyon, Muğla ve Isparta illerinden 36 kulüpten 1200 civarında öğrencinin katılacağı grup yarışmasında Muğla ilini temsil edecek.

Ziyarette ayrıca Bodrum Belediyesi'nin de destek verdiği OYDER'in organizasyonluğunda 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Ortakent Yahşi Bahar Festivalinin hazırlık çalışmalarından da bahsedildi. Festivalde Karya Çiçekleri ile Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü de halk oyunları gösterileri sunacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Ortakent Yahşi Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title