Haberler

Başkan Doğan Vatandaşlarla Biraraya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sabah namazında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sabah namazında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Sabah namazında vatandaşlarla buluşan Başkan Doğan'ın son durağı Yeşilova Merkez Camii oldu.

Sabah buluşmasına Başkan Doğan'ın yanı sıra mahalle muhtarı Selahattin Kural, Yeşilova Merkez Camii Dernek Başkanı Mustafa Doğan, din görevlisi Yaşar Pulat ile mahalle sakinleri katıldı.

Doğan ve beraberindekiler, önce hep birlikte sabah namazını kıldılar daha sonra cami lokalinde çay, simit, poğaça eşliğinde kahvaltı yaptılar. Sıcak ve samimi bir ortamdaki sohbette cami dernek başkanı Mustafa Doğan, camilerinin birçok eksiğinin İzmit Belediyesi sayesinde giderildiğini belirterek Başkan Doğan'a teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Doğan da güne erken başlamanın kendisine ayrı bir dinçlik verdiğini ifade ederek, "Fırsat buldukça sabah namazlarında değişik mahalle ve camilerde vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Yeşilova ve Tepeköy bölgemiz bir dönem maalesef üvey evlat muamelesi gördü son 10 yılda Büyükşehir Belediyemiz ve bizler bu bölgenin kalkınması için çalışıyoruz. İzmit Belediyesi'nin prestij projelerinin pek çoğunu Yeşilova ve Tepeköy mahallelerinde uyguladık. Gölkay, Cephanelik Spor Kompleksi, Kandıra Yolu çevresi ticari alan şuyulandırma çalışmaları, Tepeköy Kültür Merkezi'ni hizmete açtık. İzmit'in ilk kapalı pazarını da burada faaliyete geçirdik. Bin 200 yataklı bölge hastanesi bu bölgeye yapılıyor. bu bölgenin değeri çok artı. Biz Yeşilova ve Tepeköy mahallerimizi hiç unutmadık göz ardı etmedik" dedi.

Mahalle sakinleri de Başkan Doğan'ı aralarında görmekten mutlu olduklarını söylediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Doğan Nevzat Doğan Yeşilova Tepeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title