Haberler

KAYSO Başkanı Büyüksimitci: "Mimarsinan OSB bizim gururumuz"

Güncelleme:

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin ülke ve Kayseri ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini bildirdi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan Osb'nin ülke ve Kayseri ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini bildirdi.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyüksimitci, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 166. Müteşebbis Heyet Toplantısı'na video konferans sistemi üzerinden katıldı.

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığını da yapan Büyüksimitci, toplantının açılış konuşmasında Mimarsinan OSB'nin ülke ve Kayseri ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti.

Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Mimarsinan OSB bizim gururumuz. Pandemiye rağmen elektrik tüketiminin geçtiğimiz yıla göre yüzde 17, doğalgaz tüketiminin ise yüzde 5 civarında artmasından da anlaşılacağı üzere ülke ekonomisine, istihdamına ve ihracatına azımsanamayacak derecede katkı sağlıyor. İstihdam başta olmak üzere birtakım sıkıntılarımız olsa da el birliğiyle bunların da üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip bölgemizde, faaliyette olan 273 firmamız ile 6 bin 100 kişiye istihdam sağlıyoruz. Altyapı ve üst yapı çalışmaları ile örnek bir OSB konumundayız."

Kaynak: AA / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Kayseri OSB Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title