Haberler

Kırkaağaç Ziraat Odası İstkirarı Bozmadı

Güncelleme:

1993 yılında görevi devralan Süleyman Boğaz, 49 delegenin oyunu alarak bir kez daha Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı seçildi.

1993 yılında görevi Mustafa Münger'den devralan Süleyman Boğaz, 49 delegenin oyunu alarak bir kez daha Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı seçilirken, 22 yıl ile 'En Çok Görev Yapan Ziraat Odası Başkanları' arasına adını yazdırdı.

Kırkağaç Yasemin Düğün Salonu'nda yapılan kongreye Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akboğa ve yönetim kurulu üyeleri, Soma Ziraat Odası Başkanı Adil Yörük ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, MHP İlçe Başkanı Vedat Terdi, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.

Delegelerin 49'unun oyunu alan 22 yılık mevcut başkan Süleyman Boğaz, 4 yıl daha bu görevi sürdürecek başkan oldu.

Başkan Boğaz karşısına herhangi bir adayın çıkmadığını belirterek, "Delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum çünkü bana güvendiler. Bu bizi zora sokmuştur. Bu güven çünkü daha çok çalışmamızı sağlayacak. Gece gündüz çalışacağız. Zaten buna inandıkları için bana destek verdiler. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Manisa'nın en eski Ziraat Odası Başkanı Genel Başkan Yardımcımız Nuri Sorman'dır. Bende 22 yılık başkan olarak 4 yıl daha göreve tekrar seçildim. Tabi onun rekorunda gözümüz yok ama kırarsak da fena olmaz hani. Manisa'mıza, Kırkağaç'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreteri Emin Özarı ise "Ziraat Odamızın 2015 yılı genel kurulunu gerçekleştirdik. Genel Kurulumuz çok başarılı geçti. Tek aday ile kongreye girdik. Bu nedenle delegelerimize teşekkür ederim. 22 yılık başkanımız Süleyman Boğaz bir kez bu göreve seçildi. İnşallah bundan sonrada canla başla çalışacağız. Çiftçilerimiz her şeyin en güzeline layık. Genel Kurulumuz Kırkağaç'ımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkağaç Akhisar Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title