Haberler

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "Halep'te Saat 24 İtibariyle Ateşkes İlan Ediliyor"

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Halep’te saat 24 itibariyle ateşkes ilan ediliyor” dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Halep'te saat 24 itibariyle ateşkes ilan ediliyor" dedi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçe Belediyesi tarafından 18 ay önce yapına başlanan ve tamamlanan toplu konutun anahtar teslimi için tören düzenlendi. Anahtar teslim törenine katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımızın çok büyük gayretleriyle 6 yıldan fazladan beri taş üstünde taş bırakılmayan yerle yeksan edilen bir medeniyet şehri Halep'te bu gece saat 24 itibariyle bir ateşkes ilan ediliyor. Bir haftalık bayram müddetince yapılacak bu ateşkes ilk defa 6 yıl sonra ya da 6 yıl içerisinde ilk defa Halep'teki bacılarımızın, kardeşlerimizin ve çocuklarımızın ilk defa burukta olsa bir bayram sevinci yaşamalarına vesile olacak. Halep'te Cumhurbaşkanımızın Çin'de ki; G20 zirvesinde Amerika ve Rusya Başkanlarıyla yaptığı görüşmeler neticesinde bir ateşkes sağlandı. İnşallah uzun süreli olur. Halep'in sadece Suriye için değil hepimizin için önemi büyük. Biz tarihte Halep, Maraş ve Antep biz bir zincirin bir halkası olmuşuz. Bin yıllık Halep maalesef harabe olmuş. ve bugün bir başka geçtiğimiz bayramlara nazaran bir başka umudu da birlikte yaşıyoruz. O da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bizim Kahraman ordumuzun Suriye'de Cerablus başta olmak üzere 800 kilometrekarelik bir alanı Türkiye için, milletimiz için tehlike olmaktan çıkarmasıdır" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kahramanmaraş Veysi Kaynak Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title