Haberler

Bartın Belediyesi'nden İnkum Mesaisi

Bartın Belediyesi, yaz aylarının başlaması ile birlikte Bartın'ın turistik beldesi İnkum'da çalışmalarına hız kazandırdı.

Bartın Belediyesi, yaz aylarının başlaması ile birlikte Bartın'ın turistik beldesi İnkum'da çalışmalarına hız kazandırdı.

İnkumu tatil beldesinin Karadeniz'in gözde tatil beldesi konumunda olduğunu söyleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın," İnkumu tatil beldemiz Batı Karadeniz'de yeşilin ve mavinin bir arada olduğu eşsiz güzelliklerin sergilendiği, gözde tatil beldesi bir yerdir. Havaların ısınmasıyla birlikte özellikle hafta sonları insanlar huzur bulmak için akın buraya akın etmeye başladı. Biz de belediye olarak beldemizi en güzel ve huzurlu şekilde halkın istifadesine sunmak için düzenli olarak kumsalda ve yollarda gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarına ve çevre düzenleme çalışmalarımıza hız verdik. Daha güzel bir İnkumu için gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı gereksinimlerinin karşılanması, çevre düzeni gibi çalışmalarımız ise en kısa zamanda yaz sezonu başlamadan önce tamamlanmış olacak" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title