Haberler

Balıkesirspor Lige İyi Başlama Hedefinde

Teknik direktör Ertekin: "Takım olarak ilk maçımıza kadar tüm eksiklerimizi tamamlayıp, lige iyi başlamak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ertekin, Balıkesirspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Takım olarak ilk maçımıza kadar tüm eksiklerimizi tamamlayıp, lige iyi başlamak istiyoruz" dedi

Takımın her yıl bir üst lige çıkmasından dolayı şehirde ve camiada bir uyum sürecinin göze çarptığını dile getiren Ertekin, "Bu takım her sene lig atlayınca şehir de kulüp de arkasından çok çabuk gelemiyor. Burada herkes haklı tabi. Her yıl kulüp lig atlayınca yakalaması zor oluyor. Burada hepimiz lig atlamış oluyoruz, bunun için uyum sağlamak kolay olmuyor" diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de keyifle izlenebilir bir takım oluşturmayı hedeflediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Takım olarak ilk maçımıza kadar tüm eksiklerimizi tamamlayıp lige iyi başlamak istiyoruz. Genel anlamda fizik, kondisyon, takım bütünlüğü yönünden ve oyun bütünlüğünde mutlaka eksiklikler var. Bir takımda yüzde 60'a yakın değişiklik yapıyorsanız, takım olmak kolay olmaz ama her geçen gün artıya doğru gidiyoruz. Tabii hepimiz heyecanlıyız, sonuçta 40 yıl sonra Süper Lig'de oynamak kolay değil. Biz de 'ilk maçı kazanarak iyi iş çıkaralım' diyoruz. Birinci maç olmasından dolayı hem takım, hem yönetim, hem taraftar bir heyecan içindeyiz. Bu lige renk katacağımızı düşünüyorum. İyisiyle kötüsüyle seyredilecek bir takımız."

-"Hedef oyunculara bağlı"

İsmail Ertekin, bir gazetecinin "Ligde hedef ne olacak?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Buradaki hedef oyunculara bağlı. İyi oynayıp kazanırlarsa hedef büyük olur, ama kaybederseniz düşmemek için savaşırsınız. Şu an itibariyle ben size şunu söyleyeyim;  Bizim düşme gibi bir derdimiz yok. O yönden rahat olun. Böyle bir derdimiz yok. Ben şunu söylemiştim; 'biz önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na gideriz, Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik diye küfür edersiniz'  Biz de adet öyledir yani. Her ne olursa olsun siz hedefe ulaşıyorsunuz, ama yine de bazen beğenilmeme duyguları ön plana çıkabilir."

Bu arada, Balıkesirspor, tesislerinde yaptığı antrenmanla sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör İsmail Ertekin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ile Eski Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok da izledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title