Haberler

Balıkesir: Sındırgı'da Köydes Çalışması

- Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne Bağlı Karaağaç Köyü'nde 20 Yılylık Su Şebekesi Yenilendi. Köydes Projesi Kapsamında Gerçekleşen Hizmet Köylülere Büyük Sevinç Yaşattı.

- Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne bağlı Karaağaç Köyü'nde 20 yılylık su şebekesi yenilendi. KÖYDES projesi kapsamında gerçekleşen hizmet köylülere büyük sevinç yaşattı.

Karaağaç Köyü'ne 1986 yılında demir borular ile yapılan su şebeke hattı çürüdü. Köyün içme ve kullanma su problemi gündeme gelince gereken çalışmalar yapılarak yerel parlamento tarafından KÖYDES projesine dahil edildi. Bin 620 metrelik su borusu hattındaki eski boruların yerine 110 mm çaplı 32 ATM.'lük plastik borular temin edilerek döşendikten sonra tamamlanan yeni su şebekesi halkın hizmetine açıldı. 100 hane ve 400 nüfuslu köyün muhtarı Mehmet Ünal, şebekenin yenilenmesinde emeği geçenlere minnettar olduklarını söyledi.

Kaymakamlık ile köylere Hİzmet Götürme Birliği yönetim kurulu üyesi ve İGM Üyesi Sayim Akkuş ve İsmail Say Karaağaç Köyü'ne giderek burada muhtar ve azalarıyla beraber yapılan çalışmaları yerinde incelediler. İGM üyeleri, daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet edip, bilgi alış verişinde bulundu.

(YU-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title