Haberler

Balıkesir Bandırma'da Tatil Dönüşü Yoğunluğu

Bandırma'da tatil dönüşü yoğunluğuİSTANBUL'da yaşayan ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın da eklenmesi ile üç günlük tatilini Ege'de geçiren tatilciler dönüşe geçti.

Bandırma'da tatil dönüşü yoğunluğu

İSTANBUL'da yaşayan ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın da eklenmesi ile üç günlük tatilini Ege'de geçiren tatilciler dönüşe geçti. Tatilcilerin büyük bölümü Bandırma iskelesinden, İDO'nun sefer sayısını artırdığı feribot ve deniz otobüsleri ile İstanbul'a döndü.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın cuma gününe gelmesiyle üç günlük tatili fırsat bilen İstanbullular Ege sahillerine akın etti. Tatilin son günü dönüşe geçen İstarnbullular, Bandırma'dan deniz yolunu tercih ettiler. Yaşanan yoğunluk nedeniyle sefer sayısını artıran İDO'ya ait feribot ve deniz otobüslerine binen tatilciler,İstanbul'a deniz yolu ile gitmeyi tercih etti.

Normal şartlarda iki olan sefer sayısını 9'a çıkartan İDO; sabah saat 09.30'da başlayan seferlerini gece 23.55'e kadar sürdürdü. Yetkililer, gün içersinde yolcu taşıyan 4 deniz otobüsü ve 5 feribotun tamamen dolduğunu söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Bandırma Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title