Haberler

Bakan Demircan, Türkiye'de Karaciğer Nakli Olan Osama Ali Khan ve Ailesini Kabul Etti

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Karaciğer nakli olacak diğer hastalar için de Pakistan’a hizmet sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Karaciğer nakli olacak diğer hastalar için de Pakistan'a hizmet sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye ile Pakistan arasında organ nakli konusunda yapılan iş birliği çerçevesinde Türkiye'de karaciğer nakli olan Osama Ali Khan ve ailesi Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı ziyaret etti. Makamda gerçekleşen kabulde konuşan Bakan Demircan, Khan'ın tedavisinin tamamlandığını ve taburcu olduğunu söyledi. Türkiye'nin kardeş ülkelerin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Demircan, Khan'ın burada tedavi olup şifa bulmasının Türkiye için büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getirdi ve bu kapsamda karaciğer nakli olacak diğer hastalar için de Pakistan'a hizmet edilmeye devam edileceğini kaydetti.

"Oğlumu tekerlekli sandalye ile getirmiştim"

Türk halkının çok kibar insanlar olduğunu ve Türkiye'ye ayak bastığı andan itibaren misafirperverlik gördüğünü ifade eden Khan da, "Bu harika ülkede tedavi olma fırsatı bulduğum için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oğlu konuşurken onu gülen gözlerle izleyen Khan'ın babası ise, Bakan Demircan ve Türk hekimlerine teşekkür etti. Gözyaşlarına hakim olamayan baba yaşadıkları zorlu süreçten bahsetti. Türkiye'ye getirdiğinde oğlunun içindeki 7 kiloluk tümörle birlikte 48 kilo olduğunu ifade eden baba, "Oğlumu tekerlekli sandalye ile getirmiştim, şu an 55 kilo ile memleketimize geri götürüyorum. Tedavisinin tamamlanmasından dolayı çok duygusalım" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Demircan Pakistan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title