Haberler

Bakan Çelik Konya'da Cenazeye Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’in vefat eden babası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı cenaze törenin ardından Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in vefat eden babası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı cenaze törenin ardından Konya'nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Bir süredir Alzheimer rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in babası Hasan Etyemez son yolculuğuna uğurlandı. Ereğli ilçesindeki cenaze törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Konya Valisi Muammer Erol, Karaman Valisi Murat Koca, Konya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Emin Dursun, Memursen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti Konya Milletvekilleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı üst düzey bürokratları, siyasiler, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sendika yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Etyemez'in cenazesinin Ulu Camiye getirilmesinin ardından, Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve kardeşleri cami önünde taziyeleri kabul etti. Törene namazdan önce gelen Bakan Faruk Çelik, başta Halil Etyemez olmak üzere aile fertlerine baş sağlığı diledi.

Merhumun cenazesi cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Meydanbaşı mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Bakan Faruk Çelik Hasan Etyemez'in mezarına toprak atmayı da ihmal etmedi. Defin işlemlerinin ardından Bakan Çelik ilçeden ayrıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halil Etyemez Faruk Çelik Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title