Haberler

'Azrail'e Aşık Oldum'

Deniz Arcak 8 Yıl Önce Yaşadığı Büyük Değişimi Orada Neler Oluyor' Programında Anlattı:

DENİZ ARCAK 8 YIL ÖNCE YAŞADIĞI BÜYÜK DEĞİŞİMİ ORADA NELER OLUYOR' PROGRAMINDA ANLATTI:

'1999'da son mesnevihan Şefik Can ile tanıştım. Hayatımın yönü bir anda değişti. Şefik Dede ufkumu açtı, kendimle yüzleşmemi sağladı. Öyle yüzleştiğim anlar oluyordu ki bazen bileklerimi kesmek, kendimi ipe asasım geliyordu. Sonra koşarak Şefik Can'ın yanına gidiyordum. Kapısından içeri boynum bükük giren ben, çıkışta müthiş bir güçle çıkıyordum. Ondan öyle büyük bir enerji alıyordum ki kendimi bazen peygamger bazen de bir hiç noktasına varmış hissediyordum'.

Ailem solcu ve çok gerçekçi insanlardır. Bu tür şeylerden nefret eder, kuşkuyla yaklaşırlar. Şefik Can'ın yanında bu kadar zaman geçirmemi ve ona büyük bir aşkla bağlanmamı, sözünden çıkmıyor olmamı tuhaf karşıladılar. Korktular. Bir gün babam ve amcam merakından kalkıp benimle Şefik Can'ın evine geldiler. Şefik Dede tıpkı beni olduğu gibi babamı ve amcamı da büyüledi, zamanla bütün ailemi de aydınlattı'.

'Şefik Can 3 yıl önce öldü. Onu kaybettiğim günü hiç unutmayacağım. Elleri, ellerimdeydi. Hemşire ve doktorlar kolundaki damar yolunu açmaya çalışıyordu. Ortamı müthiş bir huzur ve hafiflik duygusu sarmıştı. O an Şefik Can'ı almaya gelen Azrail'e aşık oldum. Ben de ölmek istedim. Şefik Can ellerimin arasından giderken beni yakınlarına emanet etti. Onu bir saniye aklımdan çıkartmıyorum. İtiraf edeyim ki Sefik an'ı kaybettikten sonra uzun bir süre hayatım rezalet geçti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title