Haberler

Ayhan Akman'dan Açıklamalar

Galatasaray'ın Tecrübeli Futbolcusu Ayhan Akman, Sarı-kırmızılı Takımın Ligin İlk Yarısında Takdir Edilmesi Gereken Bir Başarı Gösterdiğini Düşündüğünü Söyledi.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, Sarı-kırmızılı takımın ligin ilk yarısında takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini düşündüğünü söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, sezonun ilk yarısını ve ikinci yarıdaki hedeflerini Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine değerlendirdi. Galatasaray'ın ligin ilk yarısında takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini düşündüğünü söyleyen tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, "Uzun bir süre lider götürdüğümüz ligimizde takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğimizi düşünüyorum. Devre boyunca liderlikten ancak bir iki hafta uzaklaştık ve o haftalardan biri de ilk yarının son haftasına denk

geldi. Ama liderle aramızdaki bir puan fark var ve bu asla önemsenmemesi gereken bir fark. Şu anda lig sanki yeniden başlıyor gibi düşünmeliyiz. İlk yarıda çok sakatlık yaşadık, aynı anda birçok arkadaşımız birden uzun süreli sakatlıklar yaşadı. Gerek kulüp olarak gerekse bireysel olarak cezalar aldık ve çektik. Ama ben ilk yarıda iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında daha başarılı olacaklarına inandığını belirten Ayhan Akman, "İkinci yarıda ilk yarıda yaşadığımız talihsizliklerin tümünü birden yeniden yaşayamayacağımız düşünülürse, ligin geriye kalan bölümünde daha da iyi performans göstereceğimiz muhakkak. Olumsuzlukları ligin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte geride bırakarak tam güçle işe koyulmamız şart" dedi.

UEFA Kupası'nda final hedefinin kendileri için sürpriz olmaması gerektiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bir yandan Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupası'nı da düşünmek zorunda olduğumuz bir dönemde Bayer Leverkusen ve onun ilerisinde FC Zürih-Hamburg galibi eşleşmeleri bence çok iyi eşleşmeler. Bizim bu noktadan inisiyatifi elimize alıp götürmemiz lazım artık. Hedeflediğimiz gibi bu turları geçmemiz gerek. UEFA final bizim için sürpriz olmamalı" ifadelerini kullandı.

Kendisini ikinci yarıya hazırladığını kaydeden Ayhan Akman, "Şu sıra takıma dönmeye yönelik olarak tam gün mesai yapıyorum. Sabah saatlerinde kulübe geliyorum, sonra çift antrenman, çift seans terapi ve arada beslenme ve uyku ile ligin ikinci yarısına kendimi hazırlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle takım arkadaşlarının yanında olamamanın, verdikleri büyük mücadelenin aktif bir parçası olamamanın verdiği tarif edilmez bir sıkıntı duyduğunu dile getiren Ayhan Akman, şöyle konuştu:

"Takımdan uzak kaldığım bu dönemde maçlarımızı seyredemiyorum bile. Açıkça söylemek gerekirse kötü oluyorum. Ruh halim dayanamıyor. Ali Sami Yen'de oynadığımız maçlarda stada geliyorum, tribünde izliyorum, ama deplasman maçlarında evdeysem kumanda elimdeyse bu sıkıntıya dayanamayıp zapladığım sonra maça geri döndüğüm oluyor. Evde maç izlerken ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum, evde odalar arasında dolaşıp duruyorum maçımızın yayını boyunca. Oynayamamam, sakatlık döneminden geçiyor olmam tabii ki önemli

ama ben kendimi bir taraftardan çok farklı görüyorum. Benimki daha çok sahada ya da takım arkadaşlarımın yanında olamamanın, verdiğimiz büyük mücadelenin aktif bir parçası olamamanın verdiği, tarif edilmez bir sıkıntı".

2008 yılının herkes için sağlık ve mutluluk içinde, barış içinde geçmesini dileyen tecrübeli futbolcu, "Sevgili Galatasaraylıların bize olan desteklerini hiç eksiltmeyeceklerinden eminiz ve biz de yeni yılda kendilerine bize yakışır mutluluklar yaşatmaya devam etmek için sahada varımızı yoğumuza katarak mücadele etmeyi sürdüreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title