Haberler

Aydınspor Transferde Hız Kesmiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) 3. Lig 3. Grup Takımlarından Aydınspor'da Yeni Yönetimin Oluşturulmasının Ardından; Hafta Başında Başlayan Transfer Çalışmalarında Önemli Bir Mesafe Alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor'da yeni yönetimin oluşturulmasının ardından; hafta başında başlayan transfer çalışmalarında önemli bir mesafe alındı. Bugüne kadar birçok oyuncuya imza attıran Aydınspor yönetimi, yeni sezon öncesinde takıma takviyeye yapmak için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Son olarak geçen sezon Konya Şekerspor'un formasını giyen Cemil Karakurt'a (22) imza attıran Aydınspor yönetimi, geçen sezon takımın gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı aşma konusunda önemli bir transferi gerçekleştirmiş oldu.

Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Aydınspor Kulüp Başkanı Cemal Özdemir, 2. Başkan Cemal Özdemir, Basın Sözcüsü Osman Yılmaz, Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kendisini 1 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Cemil, geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor formasıyla oynadığı karşılaşmalarda 5 gole imza attığını söyledi. Aydınspor'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cemil, "Hocamızı daha önceden de tanıyordum. Kendisi istediği için buradayım. Hedefim Aydınspor'da şampiyonluk yaşamak ve bir üst lige yükselmek. Bu sezon ez az 15-20 gol atarak takımıma destek olacağımız tahmin ediyorum" dedi.

Cemil'in daha önce oynadığı kulüplerde takip ettiğini hatırlatan Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, Cemil'in genelde hep oyunu sonradan sokulduğuna işaret etti. Cemil gibi kaliteli bir golcünün oyuna sonradan alınmasına anlam veremediğinden söz eden Zora, "Ben Cemil'in takıma çok faydalı olacağını düşüyorum. Ondan maçın tamamından faydalanmak istiyorum. Yönetimimiz ve Cemil'in karşılıklı fedakarlıklarda bulunmasıyla bu transfer gerçekleşti. Fedakarlığı için kendisine teşekkür ediyorum. Biz ondan çok umutluyuz. Aydınspor'da büyük bir patlama yapacağına inanıyorum. Belki 6 ay belki de 1 yıllık sonra çok iyi transfer teklifleri alabilir" diye konuştu.

Diğer taraftan iç transfer çalışmalarını da sürdüren Aydınspor da, geçen sezon formasını giyen ve sözleşmesi sona eren 6 futbolcu ile görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi. Bu oyunculardan Ahmet Yapıcı'yla anlaşma sağlandığı ve oyuncunun takımda kalmak istediği ifade edilirken, önümüzdeki hafta içerisinde anlaşma sağlanan önemli birkaç oyuncuya imza attırılacağı kaydedildi.

(MB-İK) 26.06.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title