Haberler

Aydın Hırsızlıklarını Görüntülediler

Hırsızlıklarını görüntüledilerAydın'ın Bozdoğan ilçesinde Türk Telekom'a ait iletişim kablolarını çalan hırsızlar, o anları cep telefonuyla görüntüledi.

Hırsızlıklarını görüntülediler

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Türk Telekom'a ait iletişim kablolarını çalan hırsızlar, o anları cep telefonuyla görüntüledi. Ateş yakıp kabloları eriterek bakır telini çıkaran hırsızlar yakalanınca, bu görüntüler de ortaya çıktı.

Güneyyaka Mahallesi'nde geçen 6 Mart'ta otomobille gelen T.D. ve L.T., arazideki Türk Telekom'a ait iletişim kablolarını balta ve motorlu testere ile kesti. Yaklaşık 250 metre kablo çalan hırsızlar, içindeki bakır teli çıkarmak için yaptıklarını cep telefonuyla görüntüledi. Hırsızlar yanlarında getirdikleri tenekenin için ateş yaktı, kabloları eriterek bakır telleri çıkardı. Gece karanlığında çalışan hırsızların kablolaları kestiklerinin anlaşılmasıyla kurum tarafından jandarmaya bilgi verildi. Jandarmanın yaptığı çalışma sonucunda T.D. ve L.T. dün (salı) yakalandı. Yakalanan iki şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Telekom Bozdoğan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title