Haberler

Aydın'dan Fırtına Geçti

Aydın'dan sabah saatlerinden bu yana aralıklarla etkili olan şiddetli lodos fırtınası ağaçları devirdi, trafiği aksattı ve ulaşım güçlükle sağlandı.

Aydın'dan sabah saatlerinden bu yana aralıklarla etkili olan şiddetli lodos fırtınası ağaçları devirdi, trafiği aksattı ve ulaşım güçlükle sağlandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da dün geceden bu yana etkili olan ve sabah saatlerinde etkisini artıran lodos, İzmir-Aydın- Denizli karayolunda ulaşımı aksattı, sürücülere zor anlar yaşattı. Karayolu kenarında bulunan ağaçları yolun içerisine devrilmesiyle sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle devrilen ağaçların kaldırılması sırasında trafik tek şeritten güçlükle sağlandı. Zaman zaman hızı 70-80 kilometreyi bulunan fırtına nedeniyle yol kenarında satış yapan esnafların tezgahında bulunan ürünler karayoluna saçıldı. Kuvvetli lodostan nasibini alan esnaflar, saçılan ürünlerini kurtarmak için zamanla yarıştı.

Fırtına nedeniyle tezgahı darmadağın olan Ümit Demirbilek, "Sabah saatlerinde siftah yapmayı dört gözle beklerken, bir anda lodos fırtınasıyla karşı karşıya kaldım. Tezgahım darmadağın oldu ürünlerim yerlere saçıldı. Allah'tan gelene diyeceğim yok. Zarar cana değil mala gelsin" dedi.

KÖY YOLALRI ULAŞIMA KAPANDI

Devrilen ağaçlar nedeniyle Aydın genelinde çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken, uzun süreli elektrik kesintileri yaşadı. Elektrik kesintilerinden nasibini alan bölgelerin sıkıntısının aşılması için Aydem ekipleri gün boyu fırtınayla mücadele ederek arızaları gidermeye çalıştı.

Bahçesindeki bir ağacı karayoluna devrilen Ahmet Ünlüer isimli vatandaş da, her hangi bir kazanın yaşanmaması için hemen bölgeye geldi. Sürücüleri bizzat kendisi uyaran Ünlüer, 156 Jandarma İmdat hattını arayarak yardım istedi. Kaza yaşanmaması için olay yerine geldiğini ifade eden Ünlüer, "Benim yola devrilen ağacım yüzünden biri kaza yaparsa bundan vicdanen rahatsız olurum. Bunun için sürücüleri el işaretleriyle uyarıyorum. Durumu jandarmaya haber vererek yardım istedim. Çok şükür herhangi bir kaza yaşanmadan ağaç yoldan kaldırıldı. Yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Denizli İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title