Haberler

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayları Birleşik Oy Pusulasındaki Yerleşim Kuralarını Çekti

22 Temmuz 2007 Tarihinde Yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri Öncesi Demokrasinin Kalesi Aydın Hareketlendi. İl Genelinde Tüm Siyasi Partiler Seçim Propagandalarına Başlarken, Şehirde Ciddi Bir Gürültü Kirliği de Yaşanmaya Başladı. Bu Arda Aydın'dan Bağımsız Milletvekili Adayı Olarak Yüksek Seçim Kurulu'na Başvuruda Bulunan 8 Kişi Aydın Adliyesi'nde Kura Çekerek Birleşik Oy Pusulasındaki Ye...

22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesi demokrasinin kalesi Aydın hareketlendi. İl genelinde tüm siyasi partiler seçim propagandalarına başlarken, şehirde ciddi bir gürültü kirliği de yaşanmaya başladı. Bu arda Aydın'dan bağımsız milletvekili adayı olarak Yüksek Seçim Kurulu'na başvuruda bulunan 8 kişi Aydın Adliyesi'nde kura çekerek birleşik oy pusulasındaki yerlerini belirlediler.

Aydın İl Seçim Kurulu Başkanı Arif Mutlu Başkanlığı'nda yapılan kura çekimine Aydın'dan bağımsız milletvekili adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Aksel, Yaşar Bandırma, Yaşar Gökbulut, Tacettin Karagöz, Sedat Karataş, Asım Kölecik, Hilmi Salbaş ve Kerim Özbekler katıldı.

Yapılan kura çekimi sonunda birleşik oy pusulasında siyasi partilerden sonra yer alacak bağımsız milletvekili adaylarının sıralaması şu şekilde gerçekleşti. Mehmet Aksel birinci, Asım Kölecik ikinci, Sedat Karataş üçüncü, Yaşar Bandırma dördüncü, Tacettin Karagöz beşinci, Yaşar Gökbulut altıncı, Kerim Özbekelr yedinci ve Hilmi Salbaş sekizinci sırada yer aldı.

(İK-YK)

18.06.2007 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title