Haberler

Avcı: "Galatasaray'dan Teklif Almadım, Gelecek Planlarım İçerisinde De Yok"

Abdullah Avcı, Galatasaray'dan Kendisine Bir Teklif Gelmediğini, Gelecek Planları İçerisinde De Sarı-Kırmızılı Takımın Olmadığını Açıkladı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI: "GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM, GELECEK PLANLARIM İÇERİSİNDE DE YOK"

"OYUN ANLAMINDA GEÇEN SENEKİ STANDARDIN ÜSTÜNDEYİZ"

Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'dan kendisine bir teklif gelmediğini, gelecek planları içerisinde de Sarı-kırmızılı takımın olmadığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Avcı, Spor Toto Süper Lig'in kendileri adına son derece iyi gittiğini belirterek, "Lig bizim adımıza iyi gidiyor. Oyun anlamında geçen seneki standardın üzerinde gidiyoruz. Kupada çok önemli bir hedefimiz var. Geçersek eğer, perşembe günü yarı final mücadelesi vereceğiz. Biraz oraya odaklanmış vaziyetteyiz. Ligde de geçen seneki standartta duruyoruz. Onunu için şu anda bizim için önemli olan kupa" dedi.

Avcı, Galatasaray teknik direktörlüğü için adının anılmasıyla ilgili olarak da, "Öyle bir teklif yok. Gelecek planlarım içerisinde de yok. Galatasaray'dan şu anda bana öyle bir teklif gelemez. Türkiye'de yol haritasının nasıl olacağı belli olmuyor. Şu anda benim için perşembe günü oynayacağımız kupa maçı daha önemli" diye konuştu.

Avcı, Bursaspor'la oynacakları maçla ilgili ise, "Güzel bir maç. Güzel bir şehir. Futbol şehri. Hafta sonu güzel bir maç olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title