Haberler

Aşklarını Ölüdeniz'de Taçlandırdılar

Fethiye İlçesine Bağlı Ölüdeniz Beldesinde 12 Yıl Üst Üste Tatil Yapan İngiliz Garry Stevan Beard, Ölüdeniz'de 4 Yıl Önce Tanıştığı Sevgilisi Carol Johnson ile Evlendi. Son Yıllarda Yabancıların Düğün İçin Sıkça Tercih Ettikleri Fethiye Bir Düğüne Daha Ev Sahipliği Yaptı. 12 Yıldır Her Yıl 3- 4 Kez Tatil İçin Ölüdeniz'e Gelen Garry Stevan Beard ile 4 Yıldır Birlikte Olduğu Carol Johnson, Düzenl...

Fethiye İlçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde 12 yıl üst üste tatil yapan İngiliz Garry Stevan Beard, Ölüdeniz'de 4 yıl önce tanıştığı sevgilisi Carol Johnson ile evlendi. Son yıllarda yabancıların düğün için sıkça tercih ettikleri Fethiye bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. 12 yıldır her yıl 3- 4 kez tatil için Ölüdeniz'e gelen Garry Stevan Beard ile 4 yıldır birlikte olduğu Carol Johnson, düzenlenen bir törenle birlikteliklerini resmiyete götürdü. Start Apart Oteli havuz başında yapılan

törende Garry- Carol Beard çiftinin nikahını Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı kıydı. İngiltere'de boya dekorasyonu işi yapan Garry Steven Beard ile bir restoranda yöneticilik yapan Carol Johnson'un nikah törenine aileleri ve Hisarönü ve çevresinden arkadaşları katıldı.

Emekli olduklarında Ölüdeniz'de yaşamayı düşünen çift hayran oldukları Ölüdeniz'de nikah kıydırdıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

Nikahın ardından müzik ve eğlence başladı.

(FD-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title