Haberler

Aşk Değil İş İçin Buluştuk

Hülya Avşar ile Aşk Yaşadıkları İddia Edilen Fenerbahçe Kulübü'nün Eski Yöneticilerinden Sadettin Saran Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Son dönemde adı futbolcu menajeri Ali Güven ile aşk haberlerine karışan Hülya Avşar'ın şimdi de Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran ile beraber olduğu iddia edildi. O dönemde bu haberleri doğrulamayan Sadettin Saran, aradan geçen bir ayın ardından yeniden adının aşk dedikodularına karışmasına "Aşk değil iş" yorumunu yaptı.

TENİS OYNAMADIK

Saran şöyle konuştu: "Bu aşk dedikodularını nereden çıkardıklarını anlamıyorum. Hülya Hanım ile yaklaşık 10 gün önce, Türkiye'nin tek ve ilk kadın radyosu olan Radyo Pink'te program yapması için görüştüm. Bizim radyomuzda program yapacak bir aksilik olmazsa. Ali Güven'i tanırım ama fazla bir samimiyetimiz yok. O da paravan olacak birisi değil." Saran, ünlü sanatçıyla Kemer Country'de birlikte tenis oynadıklarını da yalanladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title