Haberler

Artan Saldırılar Sonrası UBER'den Açıklama: Sürücü Ortaklarımıza Hukuki Yardım Sağlayacağız

Güncelleme:

Taksiciler ile UBER şoförleri arasında peş peşe yaşanan olaylardan sonra, UBER yönetimi devreye girerek "Sürücü ortaklarımızın yanında durup hukuki yardım sağlayacağız" açıklaması yaptı.

UBER şoförlerinin İstanbul'un çeşitli yerlerinde "müşteriyim" diye çağıran kişilerce darp edilmesinin, içinde müşteri olan araçlara saldırılmasının ardından, Uber'in Amerika'daki merkezinden açıklama yapıldı.

HER ÜLKENİN VERGİ DÜZENLEMELERİNE UYULUYOR

Şirket, tüm ülkelerde yerel düzenlemelere göre faaliyet gösterildiğini, her ülkenin vergi düzenlemelerine uyulduğu bildirdi.

Artan Saldırılar Sonrası UBER Açıklama Yaptı: Sürücü Ortaklarımıza Hukuki Yardım Sağlayacağız

UBER HUKUKİ YARDIMI SAĞLAYIP, DESTEK OLACAKLARINI AÇIKLADI

Uber firması, ''bu zor zamanlarda sürücülerin yanında duracaklarını, gereken hukuki yardımı sağlayıp, destek olacaklarını'' belirtti.

Artan Saldırılar Sonrası UBER Açıklama Yaptı: Sürücü Ortaklarımıza Hukuki Yardım Sağlayacağız

UBER ARACI KURŞUNLANDI

En son dün akşam Küçükçekmece'de bir Uber aracı kurşunlandı. Bu olayın Uber-taksici gerilimiyle ilgili olup, olmadığı henüz netleşmedi. Taksiciler, telefonla araç çağırma uygulaması olan Uber'in korsan olduğunu, ekmekleriyle oynandığını iddia ediyor.

Artan Saldırılar Sonrası UBER Açıklama Yaptı: Sürücü Ortaklarımıza Hukuki Yardım Sağlayacağız

Kaynak: NTV

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Uber 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

hoş görülü:

taksici camiası mafianın elindedir bir adet taksi plakası1700000 tl ulaşmıştır ve bunların ikizleri vardır biri avrupa diğeri anadolu yakasında calışır eğer zaptırap altına alınmassa bu olaylar devam eder tabiki taksiciler milleti bıktırdı ondan dolayı müşteri daha ciddi yollar arayacaktır tüm dünyada bu şekil huber işletmeleri var

48
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İSTEDİĞİM ARACA BİNERİM TAKSİCİLER KARIŞAMAZ YOK ÖĞLE YAĞMA KENDİLERİNİ BİRŞEY ZANNEDİYO TAKSİCİLER MÜŞTERİYE HAYVAN MUAMELESİ YAPIYOLAR

48
1
yanıtYanıtla
yorgun:

taksi şöförlerine bi gbt yapın , cogu sabıkalıdir kardesim, ya sarhos surerler yada cigara

37
1
yanıtYanıtla
çadır devleti olduk:

Türkiye''de hukuk falan yok. Burası artık bir mafya ülkesi. İşleri zor übercilerin.

28
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

taksiciler kendilerine ceki duzen versinler,taksi sahipleri hakkını arasin kadrdesim, oyle soforlerini ubercilere salmasınlar,

26
3
yanıtYanıtla
Kara cahil:

Sarı teröristler iş başında. Taksici denince aklıma ilk gelen sahtekarlık, dolandırıcılık, düzenbazlık. Hayret durduk yere niye böyle şeyler geliyor aklıma.. Uber ne yapıyorsa müstahak size.

19
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bence bu olayları yapan taksicilerin de suç örgütü kurmak suçundan yargılanmaları lazım ha 30 kişi toplayıp iş veri basmışsın para istemişsin ha 30 kişi toplayıp adam dövmüşsün ceza aynı olmalı

18
0
yanıtYanıtla
sUBER:

Şİddetle hiçbirşey çözemezsiniz. Bizim hiç hakkımız yenmiyor değilmi? biz niye bir yerleri kurşunlamıyoruz. Bir huzur verin işinizi adam akıllı yapın insanlar sizi de tercih eder. Ayrıca bana insan muamelesi yapmıyacaksa halis Türk şirketi olsa ne olmasa ne, önce insan be adam. Mahkemeye ver, iŞini iyi yap. Bu şekilde hak aranır. Bunların yaptığı magandalık. . .

14
1
yanıtYanıtla
ER:

YURTDIŞINDA KONUŞTUĞUM BİRİ , BİR AY ÖNCE ATATÜRK LİMANINDA TAKSİYE BİNİP SULTANAHMETE GİDİYOR, TAKSİCİ 100 EURO İSTİYOR, YOLDA SOHBET EDİP SAMİMİYET KURDUĞU TURİSTE CAMİLERİ GEZDİRMEYİ TEKLİF EDİYOR KIT İNGİLİZCESİYLE, ARACI PARK EDİYOR BUNUN İÇİN DE 20 EURO PARK ÜCRETİ ALIYOR, ÜSTÜNE DE ÖĞLE YEMEĞİ ISMARLATIYOR. FACE''E EKLETİP BİR DAHA GELDİĞNDE BANA HABER ET GELİP SENİ ALIRIM DİYOR, TABİ SİLDİRDİM AMA KEŞKE ADINI ALIP ŞİKAYET ETSEYDİM. BUNU HER MECRAYA YAZACAĞIM, AKIL ALIR GBİ DEĞİL ÇÜNKÜ. .

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Taksiciler kazanıyor ama ona görede vergi veriyorlar bunların kaçak ve korsan taksilerden ne farkı varki !!

0
13
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title