Haberler

Arda Turan'dan Urawa Reds açıklaması: Kimseyle görüşme yapmadım

Güncelleme:

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran ve Barcelona'ya dönen Arda Turan'ın Japonya Ligi takımlarından Urawa ile görüşme halinde olduğu öne sürülmüştü. Bu gelişme sonrası TRT Spor'un ulaştığı Arda Turan, geleceği hakkında açıklama yaptı.

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini fesheden ve uzun süre Galatasaray ile ismi anılmasına rağmen sarı kırmızılı kulübün transferine onay vermediği Arda Turan, yeniden Barcelona ile idmanlara başlamıştı.

"HİÇ KİMSEYLE GÖRÜŞME YAPMADIM"

Tecrübeli futbolcunun Japon ekibi Urawa Reds ile görüştüğü ve anlaşma aşamasına geldiği iddia edilmişti. TRT Spor'a konuyla ilgili konuşan Arda Turan, "Ben Barcelona'nın futbolcusuyum. Hiç kimseyle görüşme yapmadım." dedi.

Bu sezon Başakşehir'de 12 resmi maça çıkan 33 yaşındaki Arda Turan'ın Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Arda Turan TRT Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

ha:

ayıp ya sıfır yorum bi yorum yapın ya

1
20
yanıtYanıtla
nee:

ne diyek olm kafayımı yedin

yanıt14
yanıt1
BUZZY:

Konu belli olmuş zaten barca 3 ay bunu idare edip bonservisini verip gönderecek artık turkiyede 1-2 sene bir takımda oynamak için bakacak olmazsa erken emeklilik bir arda vardı rüzgar gibi geldi geçti diyecekler defter kapanacak

16
1
yanıtYanıtla
Orhan:

Ulan zaten Adam 33 yasina gelmis ne erken emeklihinden bahsediyon mal

yanıt0
yanıt5
BUZZY:

adam 3 yıldır futbol oynamıyor 33 yaşındaki klas futbolcular dünyada hala 2-3 milyon euroya imza atıyor ben sana mal demiyeyimde cehalet diyeyim

yanıt1
yanıt1
PARASIZ ADAM ADAM MI:

En sevilen Arda, Türkmen olanı. Sen bittin artık. Sevilmiyorsun. Haberine yorum bile yapan yok. Türkiye''ye gelmede nereye istersen oraya git.

13
1
yanıtYanıtla
EMRE:

hazin bir kariyer öyküsü.

13
1
yanıtYanıtla
Saldır FENER:

sen tam bir fiyaskosun arda. :) seni iyi itelediler barça''ya :D

13
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Rezil herif

8
2
yanıtYanıtla
Galatasaray.:

Adam yanlışlıkla Barçada kaldı ??

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title