Haberler

Apple CEO'su: iPhone X Kahveden Ucuz

Güncelleme:

iPhone X fiyatının yüksek olduğu şikayetlerine yanıt veren Apple CEO'su Tim Cook, yeni modelin fiyatının seçkin yerlerden 1 ay boyunca alınan kahvenin toplam fiyatından daha az olduğunu savundu.

Raflardaki yerini alan iPhone X'in Türkiye'deki fiyatı en az 6 bin 99 TL. UBS Securities şirketinin direktörü Steve Milunovich, "Daha iki yıl önce bir telefonun böyle fiyattan satılabileceğini kimse düşünemezdi" dedi.

"AYDA 33 DOLARA ALMAK MÜMKÜN"

Ancak iPhone X fiyatının aşırı yüksek olduğunu kabul etmeyen Tim Cook, birçok kişinin akıllı telefonu taksitle aldığını hatırlatarak Apple'ın yeni ürününü ayda sadece 33 dolara satın almanın mümkün olduğunu söyledi.

Cook, "Eğer düşünürsek bu haftada birkaç fincan kahve eder. Hatta seçkin yerlerden günde bir kahve için harcanan paradan daha az" dedi.

YENİ İPHONE'LARIN TÜRKİYE FİYATLARI

Apple, iPhone X'in Türkiye satış fiyatını kendi web sitesi üzerinden duyurdu. iPhone X 64 GB'ın fiyatı 6.099 TL, iPhone X 256 GB'ın fiyatı 6.899 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ile iPhone X, Apple'ın en pahalı akıllı telefonu oldu. iPhone X'in ABD fiyatı ise 999 dolar.

iPhone X ile birlikte duyurulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın fiyatı da geçtiğimiz gün açıklanmıştı. iPhone 8 64 GB 4.199 TL'ye, iPhone 8 Plus 64 GB 4.799 TL'ye satılacak.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Tim Cook Türkiye Apple Teknoloji Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title