Haberler

Antalya- Lara'da Orman Yangını

Lara'da orman yangınıANTALYA'nın Muratpaşa İlçesi Lara sahilinde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

Lara'da orman yangını

ANTALYA'nın Muratpaşa İlçesi Lara sahilinde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü. Yaklaşık 1 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü yangının kundaklama sonucu çıktığı iddia edildi.

İnce altın rengi kumuyla ilgi çeken Lara sahilindeki ormanlık alanda saat 16.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine yangına Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 5 arazöz ve bir helikopterle müdahale etti. Bölge sakinlerinin de traktör ve iş makineleriyle söndürme çalışmalarına katıldığı yangın, büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Görgü tanıkları bölgeden motosikletli bir kişinin uzaklaştığını, yangının da bu kişi tarafından çıkarıldığını iddia etti. Polis, yaklaşık 1 dönüm alanın zarar gördüğü yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title