Haberler

Antalya'da Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, Antalya ve Çevresinde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısında Bulundu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, Antalya ve çevresinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.

Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi'nce yayınlanan meteorolojik uyarıda, halen güney yönlerden esen rüzgarın yarın orta kuvvette devam edeceği ve 28 Ocak Pazar günü yönünü kuzeye çevirerek öğle saatlerinden itibaren hızını artıracağı kaydedildi. Yapılan uyarıda, rüzgarın saatte ortalama 45 ila 55 kilometre hızla eseceği, zaman zaman ise hızının 65 ila 75 kilometreye ulaşabileceği bildirildi. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 29 Ocak Pazartesi günü sabah saatlerine kadar devam etmesinin beklendiği açıklandı.

Merkezin açıklamasında, Bodrum-Antalya-Anamur arasında denizde de fırtına beklendiği belirtilerek, fırtınanın 28 Ocak Pazar günü sabah saatlerinden itibaren yıldız ve karayelden 6 ila 7, yer yer 8 kuvvetinde ve saatte 27 ila yer yer 40 deniz mili hızla eseceği bildirildi.

(AT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title