Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'Bininci Nakil Mutluluğu' Organ Naklinde Büyük Başarılara İmza Atan Antalya'da Bininci Nakli Geride Bırakan Prof

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'Bininci nakil mutluluğu'

Organ naklinde büyük başarılara imza atan Antalya'da bininci nakli geride bırakan Prof. Dr. Demirbaş ve ekibi, başarıyı halay çekerek kutladı.

SABAH AKDENİZ: 'Konsey'den son uyarı'

Antalya Kent Konseyi, 2000 yılından bu yana deprem, zemin ve sorunlu binalar konusunda bir rapor hazırladı. Uyarılara kulak asan olmadı.

MİLLİYET AKDENİZ: 'Denizden gelen kısmet'

Turizmin başkentinde bu yıl deniz yoluyla gelen turist sayısı yüzde 40 artışla 150 bini aştı. Kruvaziyer turizmin ünlü firmaları Avrupa ve dünya turlarına ilk kez Antalya'yı da ekledi.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'Tatlı bayram'

Antalya'daki turistik tesisler, sezonu çoktan tamamlamalarına rağmen uzun bayram tatilini dikkate alarak kapılarını kapatmadı. Uçak ve otobüs firmaları Antalya'ya ek seferler düzenledi. Emniyet, önlemlerini artırdı.

AKDENİZ BEYAZ: 'Özcan rövanşı aldı'

Demokrat Parti'nin dün yapılan Antalya İl Kongresi'nde yarışan halef-selef iki adaydan İbrahim Özcan, yerine atanan Mahmut Çil'den başkanlığı yeniden aldı. İbrahim Özcan, Çil'i 30 oy farkla yendi.

AKDENİZ GERÇEK: 'Bayramlık raporlar'

Antalya'da Kurban Bayramı öncesinde kentin gündemini oluşturan ve ivedi çözüm beklenen iki konuda akademisyenler inceleme yaptı. Haftasonunda Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan bir heyet falezlerde çökmelerin meydana geldiği Lara Konserve Koyu'nda yıkımı yılan hikayesine dönen İl Özel İdare İşhanı'nda inceleme yaptı. Gözler bilimadamlarının raporlarına çevrildi.

ANTALYA: 'Kurbanı acemi kasaplara emanet etmeyin'

Türkiye Kasaplar ve Besiciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, vatandaşları acemi kasaplara karşı uyardı.

ANTALYA KÖRFEZ: '23 ayda rekor nakil'

Medical Park Antalya Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nde 23 ayda bin 16 böbrek nakli yapıldı. Organ nakli denince ilk akla gelen Prof. Dr. Alper Demirbaş, Medical Park'ta yaptıkları nakillerde yüzde 97 başarı sağladıklarını söyledi.

AKDENİZ MANŞET: 'İsa Yıldırım'a ihraç istemi'

Eski MHP İl Başkanı Nizamettin Sağır, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın genel merkez ve il teşkilatı hakkında yaptığı yorumlarla ilgili değerlendirmede bulunarak, Yıldırım'ın partiden ihraç edilmesi gerektiğini öne sürdü.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Bu da AÖF'nin zulmü'

Kayıt yaptırmak için Antalya Açıköğretim bürosuna başvuran bayan sınıf öğretmeninin talebi başörtülü fotoğraf verdiği için geri çevrildi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın, 'Başörtüsü tatmin edici şekilde halloldu' açıklamasına rağmen mağduriyetler devam ediyor.

ANTALYA GÜNDEM: 'MHP Yıldırım'ı gözden çıkardı'

MHP Antalya İl Teşkilatı'nın 'Millet ve devlet bekası için güçbirliği' toplantısında eski il ve ilçe başkanları biraraya gelerek birlik mesajı verirken, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın partiden ihraç edileceği gündeme geldi.

ANTALYA SON HABER: 'Sevinmek kadar sevindirmek de çok önemli'

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, 'Dini bayram günlerinde sevinmek kadar sevindirmek de önemlidir' dedi.

EKSPRES: 'Baskın seçim'

Cumartesi günü il yönetimini gündemsiz toplayan Ülken, hazırladığı listeyi masaya koyarak, 'Ben çıkıyorum. Siz seçimi yapın' dedi.

GAZETE BİR: 'Konuştukça batıyorlar'

Akaydın'ın Halkkart toplantısında yaptığı açıklamalar uzmanlar tarafından, 'Gerçekler çarpıtılıyor, konuştukça batıyorlar' şeklinde yorumlandı.

HİLAL: 'Pakistan'a vefa borcumuz var'

Türk Kızılay Derneği Şube Başkanı Nizam, Pakistan'da sel felaketinde maddi ve manevi kayba uğrayan insanlar için Antalyalı vatandaşlara seslendi. Nizam, 'Pakistan'a vefa borcumuz var' dedi.

HÜRSES: 'Cumhuriyet'i kaptırdık'

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, bugünkü Cumhuriyetin 1923'te ortak kurulan Cumhuriyet olmadığını ve kaptırıldığını ileri sürdü.

İLERİ: 'Bayram tedbirleri'

Antalya'da bayram süresince güvenliği sağlamak üzere 2 bin 691 polis görev yapacak.

(GÜÇ-ÜNS) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title