Haberler

    Ankara'da Pompalı Tüfekle GSM Operatörü Bayisi Basıldı

    Güncelleme:

    Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan bir GSM operatörü bayisi pompalı tüfek ile basıldı.

    Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan bir GSM operatörü bayisi pompalı tüfek ile basıldı. O sırada bayide işlem yapan sivil polis olaya anında müdahale etti ve kişi etkisiz hale getirildi.

    Haciz Nedeniyle Pompalı Tüfekle GSM Operatörü Bayisini Bastı

    DHA'nın haberine göre, T. T. isimli vatandaş telefon hattındaki haciz nedeniyle bayide bulunan görevli ile tartıştı. Tartışmanın ardından bayiden ayrılan T. T. sonrasında pompalı tüfek ile bayiye yeniden geldi.

    Müşteriler yaşananlar karşısında şok yaşadı ve paniğe kapıldı. Bayide müşteri olarak bulunan sivil polis memuru vakit kaybetmeden T. T. isimli vatandaşa müdahale etti ve pompalı tüfeği elinden alarak etkisiz hale getirdik.

    Sivil polis, yaşananları ekip arkadaşlarına bildirdi. Pompalı tüfek ile telefon bayisini basan kişinin alkollü olduğu belirlendi ve ruhratsız silah bulundurmaktan 866 TL para cezası uygulandı.

    Sizler yaşanılanlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Altındağ Ankara Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title