Haberler

Ankara'da Düzenlenecek "Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri"

Ankara'da düzenlenecek olan "Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri" etkinliği için Sarıkamış'ta hazırlık toplantısı düzenlendi.

Ankara'da düzenlenecek olan " Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri" etkinliği için Sarıkamış'ta hazırlık toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Muhammed Gürbüz,  Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, tanıtım günlerinin önemine değinerek, Sarıkamış'ın her yönüyle bir marka olduğunu, bunun mutlaka tanıtılması gerektiğini söyledi.

Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri programının ilk defa gerçekleşeceğini belirten Gürbüz, şöyle devam etti:

"Kars ve Sarıkamış'ın bu tür organizasyonlarda fırsatları çok iyi değerlendirmesi lazım. Bölgemizin tanıtımı konusunda büyük çaba sarf ediyoruz. Bizler Sarıkamış için üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Ancak bu yeterli değil. Sivil inisiyatif olarak STK'lar, turizm işletmecilerinin de ilçemizin tarihini, turizmini, kültürünü tanıtacak projeler üreterek destek olmasını bekliyoruz. Yani Sarıkamış algısı için psikoloji oluşturmak şart. Bu nedenle hepimiz tanıtım objelerini bir an önce belirleyip ortaya koymak durumundayız."

Belediye Başkanı İlhan Özbilen de birlik beraberlik içerisinde ilçenin gelişmesi, kalkınması için, yöresel yemeklerden el sanatlarına, tarihi dokudan, kış ve yaz turizmine kadar her konunun iyi işlenmesi gerektiğini söyledi.

Toplantı, tanıtım günlerinde oluşturulacak stantların tanıtılmasıyla sona erdi.

Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, turizm işletmecileri ve bazı esnaflar katıldı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Ardahan Iğdır Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title