Haberler

'Amanda Yenge'nin Havuzdaki Bikini Şovu Yürek Hoplattı

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Amanda Cern,y yaptığı son paylaşımla cesaret sınırlarını zorladı. Türkiye'de de önemli bir hayran kitlesi olan Cerny'nin paylaşımı, 4 saatte 3 milyon 400 bin kez görüntülendi.

Arkadaşlarıyla çektiği komik videolarla ünlünen Amanda Cerny, Türk bir sosyal medya kullancısıyla yaptığı sohbetle ülkemizde tanınmış ve çok sayıda takipçi kazanmıştı.

SON PAYLAŞIMI "PES" DEDİRTTİ

Hesabını aktif olarak kullanan ve gün içerisinde çok sayıda esprili paylaşımda bulunan Cerny, paylaştığı son videoyla bu kez güzelliğini gözler önüne serdi. Havuzda yüzen bir bikini üzeriyle başlayan videonun devamında Amanda Cerny yavaşça bikini üstüne yaklaşarak onu hızlı bir şekilde giyiyor.


TÜRKİYE'DE "YENGE" OLARAK ÜNLENDİ

Cerny hesabından paylaştığı bu videoya 'Beni takip et' notunu düştü. Yirmi milyona yaklaşan takipçisiyle videoları büyük kitlelere ulaşan Amanda Cerny, Türkiye'de 'Yenge' olarak ünlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

yenge kelımesı saygı hurmet korumacı gelenegımızı namus kavrtqamımızı temsıl edert cıplak resımlı mılletın ıcını cıcıklatıcı cınsel durtu uyandıran haberler yapıp yenge kelımesı gıbı geleneklerımızde hassas olan saygıyı temsıl eden kelımelerı bı arada kullanmayın. . . . .

25
2
yanıtYanıtla
SİZ CESARETİ ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ...:

CESARET bi kevaşenin havuza attığı sütyenini memesine takması değil. . . . 14 yaşındaki Filistinli çocuğun İtrail askerlerine karşı vatanını müdafa etmesi savunmasıdır

24
1
yanıtYanıtla
Issız Çöllerde Gezen Doğrucu Davut:

Kardeş Çok Ağır Konuşmusun Kevaşe Demek İle Ağzına Yüreğine Sağlık Az Bile Demişsin . . . . . . . . . . . . . Kaldıki Kevaşenin Ne olduğunu Dahi Bilmeyen İnsancıklar Kevaşe olmanın övünülecek Birşeyler Olduğunu Zannedecekler Çok Yazık. . . . . . . . . sırf bu yazıyı yazmak için bu sayfaya geldim

yanıt5
yanıt7
VAMLI YEŞİM:

ağzına sağlık

yanıt0
yanıt0
AyNur:

Bu resimleri sosyal medyada paylaşıyor,,, peki niye böyle bişey yapma gereği duyuyor,, ne tuhaf insanlar var

9
8
yanıtYanıtla
diyarbakırlı memet:

günaydın amanda hanım muhteşemsiniz saygılar ve sevgiler

4
10
yanıtYanıtla
Şnr:

Krooo

yanıt8
yanıt7
END:

ŞNR krooo sensin adam ne güzel kibarca demiş günaydın sevgiler saygılar neresi kroo

yanıt2
yanıt4
Bekirx:

Yenge kelimesi; insanı baştan çıkaran, nefsi duyguları harekete geçiren vs gibi anlamlara gelmeye başladı da bizim mi haberimiz yok?!

13
1
yanıtYanıtla
haberci:

ÇOK MUHTEŞEM BİR HABERCİLİK.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title