Haberler

Ak Partililer, Yerel Yöneticilerle Bir Araya Geldi

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanı Serhat Çorba tarafından, köy ve mahalle muhtarlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanı Serhat Çorba tarafından, köy ve mahalle muhtarlarına yönelik toplantı düzenlendi.

Toplantıya; Tekirdağ eski belediye başkanı, AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Ahmet Aygün, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Önümüzdeki yerel seçimlere, Tekirdağ'ın büyükşehir olarak gireceğini belirten Ahmet Aygün, yerel yönetimlerde kurumsal bir tecrübesi olan AK Parti'nin belediyeyi almasının doğru olacağını ifade etti.

Aygün, "Tekirdağ ve Şarköy benim belediye başkanlığım döneminde çok ciddi yatırımlar aldı. Hükümetimiz yatırımlar yaptı. Şüphesiz eksikliklerimiz var. Bize düşen görev sizin bize ileteceğiniz sıkıntıları, sorunları, talepleri rapor edip Ankara'ya bildirmek. Türkiye'de Ak Parti'nin olduğu her yerde hizmet devam ederken, Trakya'da, Ege'de, Akdeniz'in belirli yerlerinde sıkıntı yaşanıyor. Bütün belediyeleri AK Parti alacak değil ya diyebilirsiniz. Tekirdağ büyükşehir olacak. Sizin yollarınız, kanalizasyonunuz ve büyük projelerinizden artık büyükşehir belediyesi sorumlu olacak. Büyükşehir belediyesini Ak Parti olarak biz almak zorundayız. Eğer biz alamazsak, ilk dönem için Tekirdağ çok sıkıntı çeker." dedi.

Partilerinin, İstanbul, Ankara, Kayseri gibi kurumsal belediyecilik anlayışı olan yerel yönetim tecrübesi olduğunu ifade eden Aygün, "Ak Parti Tekirdağ'ı kazanırsa hizmet daha hızlı gelecektir. Siyasette bu tehdit olarak anlaşılıyor. Ama gerçek bu. Tekirdağ'a gelen bir Bakan'a bunu anlatmak daha kolay. Ankara'daki bürokrat, geleyim Tekirdağ'a istenilen talebe bakayım demez. Siz belediye başkanı, parti başkanı birkaç kişi daha gider bürokrata, almak için uğraşırsınız. Tekirdağ TOKİ konutlarında bunu yaşadık. TOKİ başkanına kaç kez gittikse olmadı, ne zaman Başbakan'a durumu söyleyince bu işi çözdük." dedi.

Tekirdağ'dan Bakan çıkarmalarına rağmen, bürokrat çıkaramadıklarının sıkıntısını yaşadıklarını belirten Aygün, "Tekirdağ'ın en büyük şansızlığı Ankara'da Trakyalı bürokrat yok denilecek kadar az. Geçmiş siyasilerin eksikliği olarak görüyorum. Müsteşar, müsteşar yardımcısı, genel müdür çıkaramamışız. Eğer bunu sağlarsak, gelecekte Tekirdağ'a katkısı çok olur." dedi.

(M.C.)

08.06.2012 22: 36: 34

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aygün Tekirdağ Ak Parti Şarköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title