Haberler

AK Parti'li Kadınlar Seçimlere Hazır

Başarılı Bir Yılı Geride Bırakmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirten AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Tenzile Eke, 2007 Yılının da En Az 2006 Senesi Kadar Verimli, Başarılı Geçmesi İçin Yıllık Çalışma Planlarını Belirlediklerini Söyledi.

Başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Tenzile Eke, 2007 yılının da en az 2006 senesi kadar verimli, başarılı geçmesi için yıllık çalışma planlarını belirlediklerini söyledi.

4 Kasım 2007 günü genel seçimler olduğuna işaret eden Eke, seçmen listelerinin 1 Mart 2007 tarihine kadar muhtarlıklarda asılı kalacağını belirtti. Seçmenleri bilgilendirmek adına yaptığımız ev toplantılarında bunu özellikle vurguluyoruz diyen Tenzile Eke, "Seçmenlere kayıtlı olup olmadıklarını ve neler yapmaları gerektiğini anlatıyoruz. Seçim çalışmalarımız hız kazanıyor. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi "AK Parti geçici bir rüzgrın, dönemsel bir yönelişin, tesadüflerin eseri değil, kökleri milletin vicdanında olan ve uzun yıllar içinde milletin ruh kökünde mayalanan bir temel arayışın, bekleyişin, değişim iradesinin nihai adresidir. AK Parti`nin oturduğu bu adreste ev sahibi, mülkiyet sahibi Türk milletidir" dedi.

Çorlu AK Parti Kadın Kolları olarak bu doğrultuda çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen Eke, "İnanıyoruz ki kadın olmadan hem siyaset hem demokrasi eksik kalır. Kadınları yılın birkaç gününde anarak, kutlayarak bir yere varamayız. Biz öyle bir medeniyeti temsil ediyoruz ki cennet annelerin ayakları altına verilmiştir. Babaların ayakları altına değil. Bunun anlamını iyi kavramamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir yıl geçirmeyi ümit ediyoruz" diye konuştu.

(SŞ-RA-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title