Haberler

AK Parti'li Gülsün'den Memur-sen'e Ziyaret

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, 22 Temmuz Seçimleri Sonrasında Teşekkür Ziyaretleri İçin Geldiği Tokat'ta Ziyaretlerine Devam Ediyor.

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, 22 Temmuz seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretleri için geldiği Tokat'ta ziyaretlerine devam ediyor.

Tokat Memur Sen İl Temsilciliği'ni ziyaret eden Gülsün, memur sendikacılığının bütün aşamalarında görev aldığını ve sorunlarını sıkıntıları bildiğini kaydetti. Gülsün, sivil toplumun önemini gayet iyi bildiğini ifade ederek, "Biz seçim meydanlarında söylediğimiz her sözün arkasındayız. Bakın Tokatlıya daha yakın olmak için Tokat'a yerleşiyorum. Tokat için, Tokatlı için bir insan olarak bir milletvekili olarak toplumumuzun bütün kesimleri ile işbirliğine açığız. Tokat'a bir taş koymak için bir insanımıza aş, iş bulmak için geceli-gündüzlü çalışacağız. Çünkü biz AK Parti olarak milletimizin derdini dert edindiğimiz gibi Tokat sevdalısıyız. Memur-Sen bizim için önemlidir" dedi.

Ziyarette Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Köprülü ile Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Cemil Çağlar da ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

(Nİ-SA)

14.08.2007 16:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title