Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Milletin kararını kabul etmeyenlere cevabımız milletin sandıkta verdiği cevaptır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Milletin kararını kabul etmeyenlere cevabımız milletin sandıkta verdiği cevaptır. Millet hangi kararı veriyorsa, en güzel ve doğru karar onların kararıdır." dedi.

Çalık, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, iş dünyasının 16 Nisan'da güçlü Türkiye için güçlü "evetler" verdiğini ve hepsine teşekkürlerini ettiğini belirtti.

Halk oylamasının, tarihi bir kırılma noktası olduğunu, ayaklarındaki prangaların çözüldüğü tarih olacağını anlatan Çalık, bunun ilk sinyallerini ilk andan itibaren görmeye başladıklarını aktardı.

Özellikle dolarda düşüşlerin yaşanmaya başladığını ifade eden Çalık, şunları söyledi:

"Güçlü Türkiye, güçlü ekonomi ve istikrar bizim için en önemli hedef dedik. Siyasi istikrarın ekonomik istikrarı beraberinde getirdiğini, 15 yıl boyunca gördük. Büyüme rakamlarımız, 2016 yılında yaşamış olduğumuz darbe girişimlerine rağmen birçok terör örgütünün saldırısına rağmen Türkiye'nin ne kadar güçlendiğini gösteren en önemli göstergelerdir. Bundan sonraki büyüme rakamlarının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır."

İstikrarın, güvenin arttığı yeni bir Türkiye'yi inşa etmeye başladıklarını dile getiren Çalık, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte güçlü ülkenin güçlü lideri ve yatırımcılarıyla birlikte emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getirdi.

Evet ve hayır oylarını veren tüm vatandaşların hepsinin kendileri için çok önemli olduğunu, tüm Türkiye'yi ayrım yapmaksızın kucaklayacaklarını anlatan Çalık, şöyle devam etti:

"Biz birbirimize sıkı sarılırsak, Türkiye olarak ortak değer ve hedeflerimizde birleşirsek dünyanın bütün egemen güçlerine beraber ve güçlü bir duruş sergileyeceğiz. Milletin kararını kabul etmeyenlere cevabımız milletin sandıkta verdiği cevaptır. Millet hangi kararı veriyorsa, en güzel ve doğru karar onların kararıdır. Milletin kararlarına saygı duyduğumuzu, güçlü Türkiye'nin inşasında beraber hareket edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum."

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, iş dünyası olarak bundan sonraki süreçte ekonominin kalkınması için yoğun gayret göstereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Öznur Çalık AK Parti Malatya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title