Haberler

AK Parti Devrek İlçe Gençlik Kollarından Olağan Kongre

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından olağan kongre gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından olağan kongre gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde AK Parti Devrek Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 4. Olağan Kongre gerçekleştirildi. 11 yıldan bu yana Devrek AK Parti Kolları Başkanlığını yürüten ve bu görevinden istifa eden eski Başkan Tülay Tatoğlu başkanlık görevini Serpil Özmen'e bıraktı. Devrek Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen ve kongreye tek blok liste ile girilirken, Devrek AK Parti Kadın Kolları Başkan adayı Serpil Özmen Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Divan Başkanlığını Tülay Tatoğlu'nun yaptığı kongrede yönetim kurulu üyeliklerine ise Sevgi Özmekik, Sibel Çolakvermiş, Lale Bostancı, Gökcen Özdemir, Songül Ayanoğlu, Fatma Kurubaş, Rukiye Kışlalı, Şennur Yağcıoğlu, Tülay Ertan, İlknur Dadandı, Nurten Cepcioğlu, Bilnaz Arabacı, Nuray İncirci, Nurcan Kuşçu, Sevil Durbak, Berrin Yemelek, Serpil Susam, Heyecan Akcasu, Esma Karapınar, Nuray Mutlu, Emine İncirci, Hediye Benli, Sude Akçabelen ve Ayten Sağır seçildiler.

Düzenlenen kongreye; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Genel Meclis üyeleri, birim başkanları ve çok sayıda partili katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title