Haberler

Aılton Önümüzdeki Hafta İstanbul'a Geliyor

Beşiktaş'ta Ailton Krizi Sürüyor. Geçen Sezonun Başında 3 Milyon Euro'luk Bonservis Bedeli İle Transfer Edilen Brezilyalı Golcü, Siyah Beyazlı Takımından Bedelsiz Olarak Ayrılmak İçin Her Yolu Deniyor.

Beşiktaş`ta Ailton krizi sürüyor. Geçen sezonun başında 3 Milyon Euro`luk bonservis bedeli ile transfer edilen Brezilyalı golcü, siyah beyazlı takımından bedelsiz olarak ayrılmak için her yolu deniyor.

Ailton`un menajeri aracalığı ile yaptığı açıklamada, bugüne kadar herhangi bir takım ile anlaşamadığını ve önümüzdeki hafta İstanbul`a gelerek Nevzat Demir Tesisleri`nde çalışmalara başlayacağını söyledi. Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Ailton, önümüzdeki sezona hazır bir şekilde girmek için antrenman yapmak istediğini ve Tigana`nın kendisini takıma almaması halinde tek başına çalışacağını dile getirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler ise Ailton`un bu tavrına şaşırmadıklarını dile getirdiler. Brezilyalı golcünün ne zaman ne yapacağının belli olmadığı söyleyen Genel Sekreter Kenan Öner, ¨Şu ana kadar Ailton`a gelmiş çok ciddi bir teklif yok. Biz de kendisine takım bulmasını bekliyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar daha zaman var. İstanbul`a gelip gelmeyeceğini kesin bilmiyorum. Ama Ailton bu, ne yapacağı belli olmaz. Umarım çok kısa sürede kendine takım bulur ve transferi gerçekleşir. Biz elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bonservis bedelini 1.5 Milyon Euro`ya kadar düşürdük. Ama bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına göz yumamayız¨ dedi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title