Haberler

Aile, Kızlarından Ayrılmayan Genci Dövüp Boş Araziye Attı

Güncelleme:

Kütahya'da, 20 yaşındaki genç kızın ailesi, kızlarından ayrılmayan genci dövüp, boş araziye bıraktı. Talihsiz genç hastanede tedavi altına alındı.

Kütahya'da üniversite öğrencisi Reyhan T.'nin (20) ailesi, kızlarından ayrılmayan erkek arkadaşı Yunus K.'yı (25) dövüp, boş araziye bıraktı. Yunus K. hastanede tedavi altına alınırkan, 8 şüpheli Eskişehir'de yakalanarak gözaltına alındı.

GENÇ KIZIN AİLESİ, BİRLİKTELİĞE KARŞI ÇIKTI

İddiaya göre, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencisi Reyhan T., işsiz olduğu öğrenilen Yunus K. ile tanışarak arkadaş oldu. Reyhan T.'nin ailesi bu birlikteliğe karşı çıkarak ayrılmalarını istedi.

TALİHSİZ GENCE TUZAK KURDULAR

Arkadaşlıklarının devam ettiğini öğrenen aile üyeleri kızları Reyhan'a, Yunus'u telefonla arattırdı ve buluşmak istediğini söyletti. Buluşma yeri olan bir alışveriş merkezine giden Reyhan T.'nin babası Yusuf T. (45) ve amcası Uğur T. (39), Yunus' K'yı kendi otomobilinden zorla indirip Cemal B.'nin (53) otomobiline bindirdi.

DÖVÜP BOŞ ARAZİYE ATTILAR

Uğur T. ve Yusuf T., otomobil içerisinde dövdükleri Yunus K.'yı 2'nci organize sanayi kavşağının karşısındaki boş araziye indirip, yine iddiaya göre saatini ve yüzüğünü alıp kaçtılar.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı halde yol kenarına kadar giden Yunus K.'yı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Yunus K. tedavi altına alındı. Yunus K.'nın verdiği ifadeye göre şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şüpheliler Reyhan T., babası Yusuf T., amcaları Uğur T., Recep T. (49), annesi Kibar T., Hamdi B., Cemal B. ve Celal B. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki evlerinde yakalanarak, gözaltına alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri şüphelilerin ev ve araçlarında yaptığı aramada tabanca ele geçirdi. Şüpheliler, bu sabaha karşı Kütahya'ya getirilirken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kütahya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (51)

aydın:

kız kuyruk salladıysa erkeğin ne suçu var?

14
21
yanıtYanıtla
yanam:

ya kardeşim kız ''ın kuyruğumu olur . amma yaptın yani üf ülen üf

yanıt2
yanıt2
başşkomser riza:

Ah be kardesim bir cehapeli sevseydin bunlar basina gelmezdi, ne isin var senin bir mehapeli ya da akapeli kizla yav, iste böyle binerler adamin tepesine, kaba kuvvet hazimsizlari, isleri gücleri riv riv riv. . .

8
21
yanıtYanıtla
KİMBİLİR_?:

her kes hak ettiğini bulur. . . ellerinize sağlıkda uslanmassa bir sonrakinde bir parcasını koparında hayatının geri kalanını sakat olarak geçirsin

15
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

niye öldürmemişler ki müstehak böylesine

11
12
yanıtYanıtla
AB:

SENİN BEN ZİHNİYETİNE SOKAYIM SİZİN GİBİ CAHİLLER YÜZÜNDEN ÜLKE BU HALLERDE KİMSENİN SUÇUNU BİLMEDEN YARGILAYAN ACİZ İNSANLARIN HİÇ BİR ŞEYDEN FARKI YOK

yanıt2
yanıt4
SÜMBÜLLÜ:

Yşne bir başörtülü bacımızın vukuatı. Bari örtme o kafayıda gerçek müslümanlara laf getirme.

13
10
yanıtYanıtla
...:

BAŞÖRTÜLÜ DİYE SEVEMEZ Mİ?!! UTANÇ VERECEK BİŞEY YOK HABERDE. . ŞU YİNE BAŞAÖRTÜLÜ YARGILARINIZDAN VAZGEÇİN ARTIK!!

yanıt7
yanıt3
ASLI:

eşimin kuzeni kız 20 yaşında bolu da üniversite okuyor geçen yazdan itibaren adanaya erkek arkadaşının yanına gidermiş 1 hafta 10 gün kalırmiş tatillerde ara dönemlerde vs ailesin yaz okulu var diye yalan söylemiş. eşim otobüs firmasındaki asker arkadaşının dikkati sayesinde soyadı benzerliğinden durumu öğrendi nasıl etsekte ailesini uyandırsak diye düşünürken kaldığı yurdu aradık anlattık . yurt kızın ailesine ulaştı gelmediği tarihleri söyledi vs sonuç olarak akılsız gençlerle uğraşmak zor.

17
5
yanıtYanıtla
Palabıyık:

Bu durum da bence kızın suçu oglandan çok..

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title