Haberler

Ahşap Sanayisinin Sorunları Bursa'da Masaya Yatırıldı

ORMAN Genel Müdürü Bekir Karacabey, Türkiye'nin ahşap sanayisinin sorunlarını incelemek için İnegöl'e geldi.

ORMAN Genel Müdürü Bekir Karacabey, Türkiye'nin ahşap sanayisinin sorunlarını incelemek için İnegöl'e geldi. AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin'in ahşap fabrikasına gelen Karacabey, sektörün sorunlarını yerinde inceleyerek, sektörün talepleri doğrultusunda yeni bir çalışma yapacaklarını duyurdu.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, "Ülkemizin önemli lokomotif sektörlerinden biri olan ahşap sektörünün İnegöl'deki temsilcisini ziyaret ettik. Burada üretip tasarladığımız ürünlerin ne şekilde değerlendirildiğini, işlendiğini görmek istedik. Ayrıca sektörün problemleri nedir, çözüm önerileri, talepleri nedir, onları öğrenmek istedik. Burada gördüğümüz üretimden, çalışmalardan son derece memnun olarak buradan ayrılıyoruz. Ahşap sektörü ülkemizin lokomotif sektörlerinden bir tanesi. Biz bu sektörü ayakta tutmak istiyoruz. Onların gelirlerinin artırılmasına katkıda bulunabilecek ne tür çalışma olursa yapmaya hazırız. İnanıyorum ki; inşallah bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörü daha ileri noktalara taşıyarak, önce bölgemizde daha sonra da tüm dünyada söz sahibi olan sektörler arasına girecektir" dedi.

AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin ise "Firmamıza ziyarette bulundular. Dolayısıyla Türkiye'nin orman varlığının artıyor olması, değerlendirilmesi konusunda önemli görüşmeler yaptık. Genel müdürümüz bizzat sektörün içinde olduğu için sorunlarımızı zaten biliyordu. Bu gün yerinde inceledi. Verimli bir çalışma oldu. Türkiye ormanları için verimli bir inceleme oldu. Genel müdürümüze teşekkür ediyorum. İnşallah buradan çıkacak sonuçların üretime, üretimden de Türkiye ekonomisi ve ihracatına fayda sağlamasını diliyorum" diye konuştu.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Karacabey Türkiye İnegöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title