Haberler

Ahır ve Ağıl Yapımında Yüzde 50 Hibe Desteği Verilecek

Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü tarafından yüzde 50 hibeli ahır ve ağıl yapımı projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü tarafından yüzde 50 hibeli ahır ve ağıl yapımı projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısını Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü mühendislerinden Engin Sevim verdi. Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) kapsamında olan büyük ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin modernizasyonu için yeni ahır-ağıl inşaatı yapımına yüzde 50 hibe desteği verilerek hayvancılığın geliştirilmesini amaçlayan 2018 yılı Doğu Karadeniz Projesi Uygulama Rehberi yayınlandığını hatırlatan Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay ise, "10-49 adet (15 ay ve üzeri) kayıtlı dişi büyükbaş, 100-200 adet (12 ay ve üzeri) anaç küçükbaş hayvan varlığına sahip olan işletmeler 01 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında 10-49 baş'a kadar ahır, 100-200 baş'a kadar ağıl yapımı için İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor" dedi.

Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Remziye Kuleyin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Vatandaşlarımızın aklında soru işareti kalmamasına özen gösterdik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri memnun etti. Katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğu Karadeniz Vakfıkebir Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title