Haberler

Ağrı Buz Tuttu

Ağrı'da Bir Süredir Devam Eden Aşırı Soğuklar Şiddetini Artırmaya Devam Ediyor. Gece Saatlerinde Hava Sıcaklığının Eksi 21 Dereceye Kadar Düştüğü İl Merkezinde, Vatandaşlar Günlük Yaşamlarına Zorluklarla Devam Ediyorlar.

Ağrı'da bir süredir devam eden aşırı soğuklar şiddetini artırmaya devam ediyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığının eksi 21 dereceye kadar düştüğü il merkezinde, vatandaşlar günlük yaşamlarına zorluklarla devam ediyorlar.

Ağrı Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre en düşük hava sıcaklığı gece saatlerinde eksi 21, gündüz saatlerinde ise eksi 4 derece olarak ölçüldü. Soğukların devam edeceğini belirten meteoroloji yetkilileri sürücüleri sis ve buzlanma dolayısıyla uyardı.

Öte yandan Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden edinilen bilgiye göre kar yağışı nedeni ile Ağrı merkez ve ilçelerine bağlı 41 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. Kar kalınlığı dağ köylerinde 30 santimetreye ulaşırken kapalı olan köy yollarının ulaşıma açılması için Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerinin çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

(HB-MET-Y)

05.12.2007 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title