Haberler

Add Uşak Şubesi'nden, Ak Partili Kuzu'ya Tepki

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun, FETÖ/PDY ele başı Fethullah Gülen'in yanına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun montajlandığı fotoğrafı 'Atatürkçü Düşünce Derneği konferansında' başlığıyla twitter...

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun, FETÖ/PDY ele başı Fethullah Gülen'in yanına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun montajlandığı fotoğrafı 'Atatürkçü Düşünce Derneği konferansında' başlığıyla twitter hesabından paylaşmasına tepki göstererek, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

ADD Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'yu kınadı. Planlı ve sinsi bir çalışma ile Atatürk devrim ve ilkelerini yok etme çabası ile karşı karşıya olduklarını savunan Güvenir, "Burhan Kuzu tarafından, FETÖ lideri Gülen ile Erdoğan'ın yan yana olduğu bir fotoğrafta, Erdoğan'ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu montajlanmak suretiyle konulmuş, montajlı resmin altına da 'Yıl 1994. SSK Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen'le birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Konferansı'nda' yazısı yazılmış ve sosyal medyada paylaşılmıştır. Böylece, Cumhuriyet düşmanı bir terörist başı ile derneğimiz ilişkilendirilerek, itibarsız kılınmak istenmiştir. Bu durum derneğimizin kişilik haklarına açık bir saldırıdır. Burhan Kuzu'yu şiddetle kınıyoruz" dedi.

Bu paylaşımla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Güvenir şöyle devam etti:

"Ayrıca derneğimizin tüzel kişiliğine ve kişilik haklarına yapılmış olan bu densiz ve saygısız montaj ve yalan yakıştırma nedeniyle yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Kabine değişikliği öncesi bilinçli olarak yapıldığını düşündüğümüz bu saldırı, Burhan Kuzu'nun kabineye girmesine yeterli olmamıştır. Dün FETÖ'nün sofrasından kalkmayan Kuzu'nun, bugünkü güç odağı saraya daha çok yalakalık yapmasıdır. Yarın güç odağı değiştiğinde yalakalık konusunda deneyimini iyi kullanacağını bildiğimiz Kuzu'nun, döne döne fırıldak olmamasını temenni ederiz. Bir anayasa profesörünün böyle bir sahtekarlığa başvurduğunu görmek, son derece üzücüdür. Atatürkçüleri yalanla, dolanla karalayamazsınız. Atatürkçüleri yıldıramazsınız. Bu mücadelemizde tüm Cumhuriyetçileri ve yurtseverleri yanımızda görmek istiyoruz."

- Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Burhan Kuzu Ak Parti Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title