Haberler

Adana: Adana'da Bayram Tedbirleri

- Adana Valiliği, Ramazan Bayramı Öncesi Alınan Tedbirleri Açıkladı.

- Adana Valiliği, Ramazan Bayramı öncesi alınan tedbirleri açıkladı.

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 21 Ekim 2006 Cumartesi günü başlayıp, 5 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle; emniyet, asayiş, trafik, belediye, telekom, sağlık, TEDAŞ, Köy Hizmetleri, Karayolları, Devlet Demir Yolları ve diğer kamu kurum ve kuruluş hizmetleri açısından vatandaşların, herhangi bir sorunla karşılaştıklarında gereken kolaylığı sağlamak amacıyla bir dizi önlem alındı.

Alınan tedbirler şöyle sıralandı:

"Genel güvenlik ve asayişin temini, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak ve Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, bayram süresince ekiplerini takviye ederek kendi yönlerinden gerekli tedbirleri alacak. Emniyetin diğer birimleri de kendi sorumluluk alanları içerisinde gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını sürdürecek. Bayram süresince İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı tüm birimlerde 24 saat esasına göre meydana gelebilecek olaylara müdahale için rütbeli personel bulundurulacak. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ile Otoyol Emniyet ve Trafik timleri 24 saat esasına göre, görev başında bulunacak. Sivil Savunma, 112 Acil Servisi, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de görev başında olacak. TEDAŞ elektrik arızalarını gidermek için nöbetçi personel bulunduracak. Telekom İl Müdürlüğü arıza ve bakım işleriyle ilgili 24 saat esasına dayalı ekip ve görevli nöbetçi müdürler oluşturacak"

(DF-AB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title