Haberler

    Aboubakar, Transferdeki Son Durumu Açıkladı!

    Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında pek de varlık gösteremeyen ancak Afrika Kupası şampiyonluğundan sonra büyük bir çıkış yakalayan Vincent Aboubakar, siyah beyazlı kulüpteki geleceği ile ilgili konuştu.

    BeINSports'a konuşan Aboubakar, Beşiktaş'a nasıl transfer olduğunu ve gelecek planlarını açıkladı.

    " Porto'da kadroda düşünülmediğimi öğrendikten sonra Beşiktaş ve West Bromwich'ten teklif aldım. Şampiyonlar Ligi'nde olduğu için Beşiktaş'ı tercih ettim."

    "Burada kalmam için şartlar benim için uygun. Ama kulüplerin anlaşması gerekiyor. Porto ile görüşmedim. Temsilcilerim Beşiktaş ile görüştü. Fakat şu anda elle tutulur somut bir gelişme yok."

    "Beşiktaş'ta kamp dönemi geçiremediğim için iyi bir başlangıç yapamadım. Takımın felsefesine alıştıktan sonra daha huzurlu ve mutlu bir hayat yaşadım. Ama Afrika Kupası'nı kazandıktan sonra özgüvenim tazelendi."

    Kasımpaşa maçından sonra hakemden topu alarak Quaresma'ya vermesi ve kameralara yansıyan bölümde Portekizli oyuncunun kendisine tepki gösterdiği olaya da açıklık getiren Aboubakar, "Quaresma topla oynamayı çok seven bir oyuncu. Ben de topu alıp evine götürmesini söyledim. O da bana 'Devam et' dedi." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Beşiktaş Afrika Porto Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title