Haberler

A Milli Futbol Takımı Yunanistan'a Gitti

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Cumartesi Günü Deplasmanda Yunanistan ile Karşılaşacak Olan A Milli Futbol Takımı, Bugün Yunanistan'a Gitti.

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda cumartesi günü deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, bugün Yunanistan'a gitti.

İstanbul'da son çalışmasını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştiren Ay yıldızlı takım, saat 14:00'te Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Atina'ya gitti. Havalimanı CIP Salonu'ndan giriş yapan Ay yıldızlı ekibe, Amigo Birol sevgi gösterisinde bulundu. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri de milli takım kafilesiyle birlikte Yunanistan'a gitti.

Atina'da Ledra Marriot Otel'de kalacak A Milli Futbol Takımı, yarın akşam Karaiskaki Stadı'nda bir antrenman yapacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de yarın saat 12:00'de Ledra Marriot Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

(EYB-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title